دستور پخت نان گاتا ارمنی

دستور پخت نان گاتا ارمنی

دستور پخت نان گاتا ارمنی

دستور پخت نان گاتا ارمنی ساده می باشد. نان گاتا یکی از انواع نان های مغزدار می باشد و اصالتا یک نان ارمنی است.

نان گاتا ارمنی یک نان لذیذ و پرطرفدار در سراسر جهان می باشد. تهیه این نان خوشمزه در فر است.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه از آموزش همکار حرفه ای ما خانم نوروزی بهره مند شده و حتما آن را در منزل بپزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

 

دستور پخت نان گاتا ارمنی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان گاتا ارمنی

 

1 آرد چهار لیوان
2 خمیر مایه فوری یک قاشق سوپخوری
3 تخم مرغ دو عدد
4 کره ذوب شده صد گرم
5 نمک یک دوم قاشق چایخوری
6 شکر یک چهارم قاشق چایخوری 
7 ماست  یک لیوان
8 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
9 سرکه یک قاشق چایخوری

 

مواد میانی نان گاتا ارمنی

 

1 آرد یک لیوان
2 کره  صد و پنجاه گرم
3 شکر نصف لیوان

 

دستور پخت نان گاتا ارمنی خوشمزه

برای تهیه نان گاتا ارمنی ابتدا داخل یک کاسه بزرگ آرد را دو بار الک کرده و خمیر مایه و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را با دست مخلوط کنید.

سپس کره را به بقیه مواد اضافه کنید و با نوک انگشتان مایه را بصورت خرده نان در آورید. بعد شکر را هم اضافه کنید.

تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و در آخر سرکه و ماست را هم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.

روی خمیر را با پارچه یپوشانید و در محیط نسبتا گرمی به مدت یک ساعت استراحت دهید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

برای تهیه مواد میانی کره و شکر را در ظرفی بریزید و با نوک انگشتان خوب مخلوط کنید تا مقداری شکر در کره حل شود.

سپس آرد را هم اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید تا کمی منسجم شود. از خمیر به صورت گلوله های کوچک در آورید.

گلوله ها را داخل کیسه نایلونی بگذارید و در یخچال قرار دهید. بعد از زمان یک ساعت خمیر پف می کند.

پف خمیر را بگیرید و مجدد به مدت 30 دقیقه استراحت بدهید. سپس روی سطح کار را آردپاشی کنید.

خمیر ها را با استفاده از وردنه باز کنید و از مواد میانی روی سطح نان بریزید. بعد خمیر را از اطراف جمع کنید و دوباره با وردنه خمیر را باز کنید و بصورت گرد درآوردید.

روی نان را با یک عدد تخم مرغ رومال کنید. روی نان را با چنگال طرح دهید. داخل سینی فر را کاغذ بیاندازید و خمیر را روی آن قرار دهید.

روی خمیر را با استفاده از خلال دندان چند عدد سوراخ ایجاد کنید تا موقع پخت هوای داخل خمیر خارج شود.

خمیر را در داخل فر در دمای 190 درجه به مدت نیم ساعت بپزید.

دستور پخت : سرکار خانم ژینوس نوروزی

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *