طرز تهیه نان فوکاچا خانگی
طرز تهیه نان فوکاچا خوشمزه
طرز تهیه نان فوکاچا راحت و در فر می باشد ، این نان خوشمزه یک نان ایتالیایی می باشد و بسیار جذاب و پرطرفدار است.
این نان طعم بسیار عالی و بی نظیری دارد و بافتی بسیار نرم و لطیف دارد ، برای ماندگاری بالا روی آن را با پارچه ای بپوشانید.
برای تهیه این نان نیاز به خمیر مایه می باشد و خمیر نیاز به استراحت دارد، این نان مناسب هر وعده می باشد.
پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه از آموزش همکار حرفه ای ما خانم نوروزی بهره مند شده و حتما آن را در منزل بپزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه نان فوکاچیا
1 | آرد | ۵۰۰ گرم |
2 | روغن مایع | ۵۰ میلی لیتر |
3 | نمک | نمک ۴ گرم |
4 | شکر | ۱۰ گرم |
5 | مایه خمیر | ۱۵ گرم |
6 | شیر ولرم | ۱۲۵ میلی لیتر |
7 | آب ولرم | ۱۲۵ میلی لیتر |
طرز تهیه نان فوکاچا خوشمزه
در ابتدا در ظرف گود مناسبی آب ، شیر و مایه خمیر را ریخته و با قاشق هم بزنید ، پس از مدت ۱۰ دقیقه ، آرد ، نمک و شکر و روغن را اضافه کرده و بصورت خمیر در آورید.
سپس به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید و روی خمیر را با پارچه مناسبی پوشانیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید .
پس از زمان استراحت پف خمیر را گرفته و روی سطح آرد پاشی شده خمیر را باز کنید و با کاتر های گرد ٫ آنها را برش زده و روی آنها حفره ایجاد کنید و بعد به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر آماده شده را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و تا زمانی که روی نان طلایی شود و پخته شود.
پس از خارج کردن از فر روی آن را کمی آب اسپری کنید ، حالا نان فوکاچا خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.
دستور پخت : سرکار خانم نوروزی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.