طرز تهیه نان فوکاچا

طرز تهیه نان فوکاچا خانگی

طرز تهیه نان فوکاچا خوشمزه

طرز تهیه نان فوکاچا راحت و در فر می باشد ، این نان خوشمزه یک نان ایتالیایی می باشد و بسیار جذاب و پرطرفدار است.

این نان طعم بسیار عالی و بی نظیری دارد و بافتی بسیار نرم و لطیف دارد ، برای ماندگاری بالا روی آن را با پارچه ای بپوشانید.

برای تهیه این نان نیاز به خمیر مایه می باشد و خمیر نیاز به استراحت دارد، این نان مناسب هر وعده می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه از آموزش همکار حرفه ای ما خانم نوروزی بهره مند شده و حتما آن را در منزل بپزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

 

طرز تهیه نان فوکاچا

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان فوکاچیا

 

1 آرد ۵۰۰ گرم
2 روغن مایع ۵۰ میلی لیتر
3 نمک نمک ۴ گرم
4 شکر  ۱۰ گرم
5 مایه خمیر ۱۵ گرم
6 شیر ولرم ۱۲۵ میلی لیتر
7 آب ولرم ۱۲۵ میلی لیتر

 

طرز تهیه  نان فوکاچا خوشمزه

در ابتدا در ظرف گود مناسبی  آب ، شیر و مایه خمیر را ریخته و با قاشق هم بزنید ، پس از مدت ۱۰ دقیقه ، آرد ، نمک و شکر و روغن را اضافه کرده و بصورت خمیر در آورید.

سپس به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید و روی خمیر را با پارچه مناسبی پوشانیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید .

پس از زمان استراحت پف خمیر را گرفته و روی سطح آرد پاشی شده خمیر را باز کنید و با کاتر های گرد ٫ آنها را برش زده و روی آنها حفره ایجاد کنید و  بعد به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.

سپس خمیر آماده شده را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه  قرار دهید و  تا زمانی که روی نان طلایی شود و پخته شود.

پس از خارج کردن از فر روی آن را کمی آب اسپری کنید ، حالا نان فوکاچا خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

دستور پخت : سرکار خانم نوروزی

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *