طرز تهیه نان کرواسی

 طرز تهیه نان کرواسی خوشمزه

طرز تهیه نان کشور کرواسی

طرز تهیه نان کرواسی راحت و پخت این نان خوشمزه در فر می باشد ، این نان یکی از انواع نان هایی که در کشور لیتوانی ، کرواسی ،بوسنی ، اسلوونی ، مونتگرو ، آلبانی ، صربستان  و مقدونیه  (کشورهای شبه جزیره بالکان )  به صورت سنتی تهیه می شود و به عنوان میان وعده یا در وعده غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

تهیه این نان چند مرحله ای است و در زمان گذشته در این کشور ، تشبیه پیچیدن برخی قسمتهای خمیر به کروات مردانه تشبیه شده است که سعی شده  است بصورت ساده تر در عکس نشان داده شود.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه از آموزش همکار حرفه ای ما خانم نوروزی بهره مند شده و حتما آن را در منزل بپزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

 

طرز تهیه نان کرواسی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای استارتر نان کرواسی

 

1 شیر ۶۰ میلی لیتر
2 آرد ۹۰ گرم
3 مایه خمیر تازه ۴ گرم

 

طرز تهیه استارتر نان کرواسی

شیر را در ظرفی مناسب ریخته و مایه خمیر را با دست روی آن خرد می کنیم و آرد را پس از الک کردن مخلوط کرده و بصورت خمیر نسبتا شل در آورده و روی آن را پوشانده و از شب قبل آماده می کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه نان کرواسی

 

1 آب به دمای محیط رسیده ۱۲۰ میلی لیتر
2 آرد معمولی ۲۱۵ گرم
3 آرد نان ۳۱۰ گرم
4 روغن آفتابگردان ۴۵ میلی لیتر
5 شکر ۱۰گرم
6 نمک  ۷ گرم
7 مایه خمیر ۱۰ گرم
8 ماست محلی ۷۵ گرم
9 تخم مرغ ۲ عدد

 

طرز تهیه نان کشور کرواسی

در ظرف گود نسبتا بزرگی ، آرد را ریخته و بعد آب را اضافه می کنیم ، استارتر را اضافه کرده و روغن و نمک و شکر ، مایه خمیر ، ماست را اضافه کنید.

و  بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه ورز داده و روی آن را پوشانیده و به مدت ۴۵ دقیقه استراحت می دهیم.

خمیر را به ۵ قسمت تقسیم کرده ، یک چانه خمیر به اندازه ۳۰۰ گرم   و چهار عدد چانه خمیر را به اندازه ۱۷۵ گرم تقسیم می کنیم.

یک قالب کمربندی دایره شکل ، به قطر ۲۵ سانت را با کره چرب کرده و خمیر ۳۰۰ گرمی را در مرکز قرار می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

چهار عدد ، چانه خمیر ۱۷۵ گرمی را با وردنه باز کرده و روی آنها را با کره چرب می کنیم و بصورت لایه  لایه روی هم قرار می دهیم و بصورت دایره باز کرده و با نوک چاقو آنها به شکل مثلث برش می دهیم و از قسمت صاف خمیر به بالای سه گوش تا میزنیم و در قالب می چینیم.

استراحت دوم  خمیر به مدت ۴۵ دقیقه  می باشد و بعد در ظرفی آب ریخته در کف فر قرار می دهیم.

روی خمیر را با یک عدد تخم مرغ زده شده و یک قاشق سوپخوری شیر برس می زنیم.

خمیر های آماده شده را در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.

 

دستور پخت :سرکار خانم ژینوس نوروزی

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *