دستور پخت نان سیمیت

دستور پخت نان سیمیت ترکیه ای

دستور پخت نان سیمیت

دستور پخت نان سیمیت ساده و در فر می باشد ، نان سیمیت یکی از انواع نان هایی است که بیشتر به عنوان میان وعده یا اسنک در کشور ترکیه استفاده می شود.

از این نان به صورت مشابه هم می توان در اروپا به نام پرتزل (pretzel)  نام برد. این نان خوشمزه مناسب برای وعده صبحانه و عصرانه همراه با یک چایی دبش می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه از آموزش همکار حرفه ای ما خانم نوروزی بهره مند شده و حتما آن را در منزل بپزید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

 

دستور پخت نان سیمیت

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان سیمیت ترکیه ای

 

1 آرد یک و سه چهارم پیمانه
2 خمیر مایه یک قاشق چایخوری
3 روغن مایع  یک و نیم قاشق چایخوری
4 مخلوط شهد انگور و آب به میزان لازم
5 نمک یک هشتم قاشق چایخوری
6 شکر یک و نیم قاشق چایخوری
7 کنجد سفید به میزان لازم

 

دستور پخت نان سیمیت

برای تهیه نان سیمیت در ابتدا آب و شکر را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید ، پس از حل شدن شکر در آن خمیر مایه را به آن اضافه کنید.

سپس این مخلوط را به مدت پنج دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه به عمل آید ، بعد آرد و نمک را به مواد کم کم اضافه کنید تا خمیر نسبتا نرم و لطیفی بدست بیاورید.

در آخر روغن مایع را به کل مواد اضافه کنید و خمیر را در یک کاسه قرار دهید و بعد روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید.

سپس خمیر را در دمای محیط به مدت پنجاه دقیقه قرار دهید تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از استراحت کافی خمیر ، روی سطح کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید و هر کدام از خمیرها را به صورت نوارهای باریکی دربیاورید.

نوارهای باریک خمیر را به صورت بافت درآورید و بعد کمی شهد انگور و آب را با هم مخلوط کنید ،خمیر بافته شده را به صورت دایره دربیارید و در مخلوط  شهد بغلتانید و بعد در کنجد بزنید.

سپس به خمیرها به مدت نیم ساعت زمان دهید تا استراحت کنند ،توجه کنید که فر را حتما از قبل گرم کنید و سینی فر خود را کمی چرب کنید.

بعد خمیرهای آماده شده را در سینی فر فرار دهید و بعد سیمیت ها را به مدت دوازده دقیقه با دمای دویست درجه سانتیگراد در فر بپزید.

لازم به ذکر است که با این مقدار مواد ، شش عدد نان سیمیت بدست می آید.

بعد از پخت نان های سیمیت خوشمزه ، شما می توانید این نان را با پنیر و یا شکلات آغشته کنید و میل کنید.

نوش جان.

 

دستور پخت :  سرکار خانم ژینوس نوروزی

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *