طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه و ساده رژیمی
طرز تهیه کوکو اسفناج
کوکو اسفناج یکی از کوکوی های خوشمزه و خوش طعمی است که از لحاظ مزه و ذائقه با کوکو سبزی برابری می کند و جزیی از غذاهای محبوب ایرانی است.
اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و سرشار از آهن و ویتامین آ می باشد. طرز تهیه این کوکو بسیار ساده است و در مدت زمان کمی آماده می شود.
به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و از تهیه کوکو اسفناج لذت ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج
1 | اسفناج خرد شده | پانصد گرم |
2 | پیاز خرد شده | یک عدد |
3 | تخم مرغ | چهار عدد |
4 | نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه | به مقدار لازم |
5 | روغن مایع | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو اسفناج به روشی ساده
مرحله اول
برای تهیه کوکو اول یک عدد پیاز را پوست می گیریم و خرد می کنیم. بعد در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم.
پیاز ها را با حرارت ملایم کمی تفت می دهیم و اسفناج هایی را که خرد کردیم به تابه می افزاییم و اجازه می دهیم تا آب اسفناج کشیده شود.
وقتی اسفناج ها مقداری تفت خورد آن ها را از تابه خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی سرد شود.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
مرحله دوم
در مرحله بعد تخم مرغ ها را در یک کاسه می شکنیم و هم می زنیم. سپس ادویه ها مثل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را هم به آن اضافه می کنیم.
سپس مواد را خوب هم می زنیم و به اسفناج ها اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم. بعد مواد کوکو را در تابه ای که روغن آن خوب داغ شده می ریزیم.
برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه کلیک کنید. |
دو طرف کوکو را سرخ می کنیم و بعد در ظرف مورد نظر سرو می کنیم. به همین سادگی کوکو اسفناج ما در زمان بسیار کمی آماده می شود.
بهتر است از این گیاه پرخاصیت بیشتر استفاده کنید و آن را در برنامه های غذایی خود بگنجانید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.