طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه و ساده رژیمی

طرز تهیه کوکو اسفناج

کوکو اسفناج یکی از کوکوی های خوشمزه و خوش طعمی است که از لحاظ مزه و ذائقه با کوکو سبزی برابری می کند و جزیی از غذاهای محبوب ایرانی است.

اسفناج دارای ارزش غذایی بالایی است و سرشار از آهن و ویتامین آ می باشد. طرز تهیه این کوکو بسیار ساده است و در مدت زمان کمی آماده می شود.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و از تهیه کوکو اسفناج لذت ببرید.

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج

 

1 اسفناج خرد شده پانصد گرم
2 پیاز خرد شده  یک عدد
3 تخم مرغ چهار عدد
4 نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه  به مقدار لازم
5 روغن مایع به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوکو اسفناج به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه کوکو اول یک عدد پیاز را پوست می گیریم و خرد می کنیم. بعد در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم.

پیاز ها را با حرارت ملایم کمی تفت می دهیم و اسفناج هایی را که خرد کردیم به تابه می افزاییم و اجازه می دهیم تا آب اسفناج کشیده شود.

وقتی اسفناج ها مقداری تفت خورد آن ها را از تابه خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا کمی سرد شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

در مرحله بعد تخم مرغ ها را در یک کاسه می شکنیم و هم می زنیم. سپس ادویه ها مثل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را هم به آن اضافه می کنیم.

سپس مواد را خوب هم می زنیم و به اسفناج ها اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم. بعد مواد کوکو را در تابه ای که روغن آن خوب داغ شده می ریزیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

دو طرف کوکو را سرخ می کنیم و بعد در ظرف مورد نظر سرو می کنیم. به همین سادگی کوکو اسفناج ما در زمان بسیار کمی آماده می شود.

بهتر است از این گیاه پرخاصیت بیشتر استفاده کنید و آن را در برنامه های غذایی خود بگنجانید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *