خواص فلفل سیاه

آشنایی با خواص فلفل سیاه

خواص فلفل سیاه

خواص فلفل سیاه بسیار فراوان می باشد. فلفل سیاه از اعضای خانواده Piperaceae می باشد و یک گیاه بالارونده است که ریشه های کوتاه دارد.

فلفل سیاه یکی از پرطرفدار ترین و محبوب ترین ادویه ها در طبخ انواع غذاها به حساب می آید و مصرف آن بسیار رایج است.

گیاه فلفل از یک بوته ی باریک و بلند تشکیل شده است که دارای میوه های خشک شده به رنگ تیره می باشد که جزء گیاهان بومی جنوب هند می باشد.

فلفل سیاه ، در رنگ های سبز ، زرد، قرمز و نارنجی می باشد که معمولا در تهیه غذاها بیشتر از فلفل سیاه استفاده می شود.

فلفل سیاه شامل مواد مغذی بسیاری است که حاوی مقادیر زیادی ویتامین A ،C  ،  K  ، تیامین،ویتامین B۲، ویتامین B۹، کلسیم و مس می باشد.

این ادویه طعمی تند و طبعی گرم دارد، برای سیستم ایمنی بدن مفید می باشد و به سوخت و ساز بدن کمک می کند.

 

خواص فلفل سیاه

 

خواص بی نظیر فلفل سیاه

 

خواص فلفل سیاه و درمان بیماری های معده

فلفل سیاه باعث ترشح اسید هیدروکلریک در بدن می شود و به درمان مشکلات معده مانند نفخ ، کولیک، سوء‌هاضمه و یبوست و مشکلات روده ای کمک می کند.

 

کاهش وزن

فلفل سیاه به سوخت و ساز بدن کمک می کند. لایه‌ی خارجی دانه‌ی فلفل سیاه حاوی فیتونوترینت‌هایی است که در شکستن سلول‌های چربی اثر دارند.

این ادویه خاصیت ادرارآوری دارد و باعث تعریق بدن شده و منجر به دفع سموم و مایعات اضافی از بدن می‌شود.

آنتی اکسیدان قوی

فلفل حاوی ترکیباتآنتی اکسیدانی بسیار قوی است و از آسیب رساندن به سلول‌های بدن در اثر رادیکال‌های آزاد جلوگیری کند.

ضد سرطان

این ادویه بخاطر وجود آنتی اکسیدان از ابتلا به بیماری‌های سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات کبدی جلوگیری می کند.

کمک به التهاب مفاصل

فلفل سیاه به گردش خون در بدن کمک می کند و بخاطر وجود پیپرین خاصیت ضدالتهابی و ضدآرتریتی دارد که به کاهش درد و  التهاب مفصل کمک می کند.

 

کمک به درمان افسردگی

پیپرین موجود در فلفل سیاه با افزایش تولید سروتونین به عنوان یک داروی ضدافسردگی طبیعی عمل می‌کند.

پیپرین مقدار بتا اندورفین را در مغز افزایش می دهد که یک مُسکن طبیعی و دارویی است و به درمان افسردگی و کاهش استرس کمک می کند.

 

فلفل سیاه خواص فوق العاده و بی نظیری دارد و بهتر است در مصرف روزانه گنجانده شود. این ادویه هم طعم خوبی به غذا می دهد و هم بسیار مفید می باشد بنابراین مصرف مداوم آن را به شما پیشنهاد می کنیم.

 

گردآوری مطالب : سرکار خانم اکبری

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *