غذای هندی

طرز تهیه پلو هندی تند با مرغ و نخود

طرز تهیه پلو هندی

پلو هندی یکی از غذاهای خوشمزه ، لذیذ و پرطرفدار هندی است که بسیار محبوب است. انواع مختلفی از غذاهای هندی وجود دارد که با انواع چاشنی طعم بی نظیری دارند.

غذاهای هندی در جهان شهرت بسیاری دارند البته طعم تند آن مورد علاقه هر کسی نیست ولی به امتحان آن می ارزد.

نخود موجود در این غذا دارای ارزش غذایی بالایی است و فیبر بالایی دارد و دارای انواع ویتامین هایی است که برای بدن مفید می باشد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و از تهیه پلو هندی مرغ و نخود لذت ببرید.

 

غذای هندی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه پلو هندی

 

1 سینه مرغ پانصد گرم
2 نخود دویست گرم
3 برنج دو لیوان
4 فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پاپریکا، پودر کاری به مقدار لازم
5 نمک، ، زردچوبه، آویشن، پودر زنجبیل به مقدار لازم
6 سیر  دو حبه 
7 پیاز خرد شده دو عدد
8 روغن به مقدار لازم
9 رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
10 آب به مقدار لازم

 

طرز تهیه پلو هندی به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه پلو هندی اول در تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیاز های خرد شده را به تابه می افزاییم.

بعد از کمی تفت دادن پیاز ، سیر را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و مجدد تفت می دهیم. سپس تکه های سینه مرغ را هم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سرخ شوند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

در این مرحله بعد از پخت مرغ، دو قاشق غذاخوری رب را به تابه می افزاییم و با هم تفت می دهیم. سپس ادویه های پلو هندی مثل نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پاپریکا و پودر کاری را اضافه می کنیم.

آویشن و پودر زنجبیل را هم اضافه می کنیم. از خود زنجبیل هم می توان استفاده کرد که طعم تند و تیزتری به غذای ما می دهد.

همه ادویه ها را در روغن به همراه مرغ و پیاز تفت می دهیم . سپس نخود پخته را هم به بقیه مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا کمی مواد با هم روی حرارت بمانند تا طعم ها به خورد هم بروند.

 

برای مشاهده مقاله خواص  فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

مرحله آخر

در این مرحله برنج را در قابلمه به همراه مقداری آب و نمک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. بعد از اینکه به جوش آمد و کمی نرم شد آبکش می کنیم.

سپس در قابلمه مقداری برنج می ریزیم و از مواد آماده لابه لای برنج قرار می دهیم. البته می توان مواد را روی برنج هم بریزیم و مخلوط نکنیم.

برنج را به مدت 40 دقیقه دم می کنیم و در ظرف دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *