خواص سیر
خواص سیر و تاثیر شگفت انگیزش
خواص سیر و هزاران فایده بی نظیرش همه را ترغیب می کند که به مصرفش روی بیاوردند و آن را حتما در وعده های غذایشان بگنجانند.
مصرف سیر به دوران یونانی ها ، رومی ها ، بابلی ها و چینی ها بر میگردد.
از این گیاه بسیار مفید برای خواص دارویی و سلامتی افراد استفاده می شود و همین طور یک طعم دهنده و چاشنی خوشمزه برای غذاها می باشد.
سیر یک ضد ویروس قوی و یک آنتی بیوتیک و ضد قارچ می باشد. سیر دارای کلسیم ، آهن ،منیزیم ، پتاسیم و روی و فولیک اسید و ویتامین های B1,B2,B3 و ویتامین C می باشد.
مهم ترین خواص سیر آلیسین موجود در آن است ، آلیسین یک آنتی بیوتیک طبیعی می باشد.
خواص درمانی سیر
- سیر باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
- برای درمان سریع سرماخوردگی و گرفتگی سینه و گلو مفید است و از مبتلا شدن به آنفولانزا پیشگیری می کند.
- پیشگیری از فراموشی و بیماری آلزایمر می کند.
- جلوگیری از پیشرفت سرطان معده ، روده ، سینه و مثانه می کند.
- سیر مانع از لخته شدن خون می شود و از سکته قلبی جلوگیری می کند.
- در درمان عفونت های تنفسی مفید است.
- برای از بین بردن زگیل از سیر می توانید استفاده کنید و روی آن بگذارید.
- سیر برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد مفید می باشد.
- سیر برای درمان سردرد ، تب ، سرفه ، نقرس ، شکم درد ، احتقان سینوسی ،برونشیت ، تنگی نفس ،فشار خون بالا ، تری گلیسرید بالا ،هموروئید ،کلسترول و برونشیت ، جای مار گزیده گی ، فشار خون بالا و پایین استفاده می شود.
- سیر برای بیماریهای قلبی و عروقی و سلامت قلب مفید است.
- سیر به خاطر داشتن منبع زیادی از ید برای افرادی که پرکاری تیروئید دارند مفید است.
- سیر برطرف کننده جوش پلک چشم و گل مژه می باشد.
- سیر برای سلامت استخوانها مخصوصا در زنان مفید می باشد و از آرتروز مفصل لگن پیشگیری می کند.
- سیر عفونت های دهان را درمان و از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
- سیر باعث کاهش ریزش مو و کمک به طاسی می کند.
معجون معجزه آسای سیر و عسل
اگر سیر را همراه با عسل میل کنید فواید بسیار زیادی دارد.شما می توانید با معجون سیر و عسل بیماری های خود را درمان کنید.
این معجون برای سرماخوردگی و آنفو لانزا مفید است و سیستم ایمنی بدن را بالا می برد و فشار خون و کلسترول را پایین می آورد.
طرز تهیه معجون سیر و عسل
شما می توانید ده حبه سیر را با یک پیمانه عسل مخلوط کنید و آن را داخل یک ظرف در دار نگه دارید و به مدت یک هفته یک قاشق غذاخوری از این معجون را در یک لیوان آب گرم ریخته و میل کنید و چند هفته دیگه مصرف نکنید و بعد دوباره خوردن این معجون را تکرار کنید.
مضرات سیر
- سیر باعث حساسیت پوستی و سوختگی و تاول زدن می شود.
- مصرف زیاد سیر باعث ایجاد آلرژی و حساسیت و سرگیجه و کاهش فشار خون می شود .
- بهتر است زنان باردار از مصرف سیر خودداری کنند.
- بهتر است که در افرادی که قرص های رقیق کننده خون مثل آسپرین و وارفارین مصرف می کنند کمتر مصرف شود ، برای اینکه باعث می شود خون دیرتر منعقد شود.
حالا که به هزاران دلیل مفید مصرف سیر پی بردید پیشنهاد می کنم حتما از این نعمت خداوندی بهرمند شده و آن را حتما در وعده های غذایی خود قرار دهید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.