سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ گشنیز خوشمزه با ماست

طرز تهیه سوپ گشنیز

سوپ گشنیز یکی از سوپ های خوشمزه و محبوب در بین سوپ هاست و یک پیش غذای مجلسی به حساب می آید.

گشنیز جزء سبزی های خوش عطر و پر خاصیت است که معمولا همه طعم آن را دوست دارند.

سوپ گشنیز یک پیش غذای خوشمزه و خوش خوراک است و برای افطار در ایام ماه مبارک انتخاب بسیار خوبی است.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و از تهیه این سوپ گشنیز لذیذ لذت ببرید.

 

سوپ گشنیز

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیز

 

1 پیاز خرد شده یک عدد
2 جو پرک سه قاشق غذاخوری
3 روغن مایع دو قاشق غذاخوری
4 آب مرغ سه لیوان
5 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
6 هویج رنده شده  یک عدد
7 ماست پر چرب نصف لیوان
8 سیر  سه حبه 
9 گشنیز خرد شده صد گرم

 

طرز تهیه سوپ گشنیز به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه سوپ گشنیز اول در قابلمه پیازهای خرد شده را می ریزیم و همراه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم.

بعد از اینکه پیاز ها سبک شدند، جو پرکی که خوب شستیم را به قابلمه اضافه می کنیم. اگر از جو پرک استفاده نمی کنید، جو را از شب قبل خیس کنید و در زود پز بپزید تا سوپ در مدت زمان کمتری آماده شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

سپس آب مرغ را هم به قابلمه اضافه می کنیم. دقت کنید در این سوپ می توان به جای آب مرغ از آب قلم و یا از عصاره مرغ هم استفاده کرد.

بعد از یک ساعت پخت، هویج ها را به سوپ اضافه می کنیم و ادویه های سوپ مثل فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک را به آن می افزاییم.

بعد سوپ را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود. سپس در یک کاسه نصف لیوان ماست پرچرب می ریزیم.

مقداری از سوپ را به کاسه ماست اضافه می کنیم و هم میزنیم و بعد این ترکیب را به کل قابلمه بر می گردانیم و هم می زنیم. این کار باعث می شود تا سوپ ما نبرد.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

مرحله آخر

در قسمت آخر کار سه حبه سیر خرد شده را به در سوپ می ریزیم و گشنیز های خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم.

بعد از اینکه سوپ ما کمی غلظت پیدا کرد آن را از روی حرارت بر می داریم و سرو می کنیم.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *