پلو یونانی

طرز تهیه پلو یونانی یک پلوی مخلوط خوشمزه با مرغ

طرز تهیه پلو یونانی

پلو یونانی یک غذای خوشمزه و محبوب است و برای مراسم و مجالس ها هم انتخاب خوبی است. این پلوی مخلوط خوش آب و رنگ از غذاهای پرطرفدار یونانی است.

پلو یونانی را می توان علاوه بر سبزیجاتی که دارد با میگو و یا مرغ هم درست کرد. طعم این پلوی مخلوط یونانی بی نظیر است و طبخ آن نیز بسیار ساده می باشد.

 

ما به شما پیشنهاد می دهیم تا با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و از این دستور ساده و خوشمزه ی پلو یونانی لذت ببرید.

 

پلو یونانی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه پلو یونانی

 

1 پیاز خرد شده یک عدد
2 سینه مرغ خرد شده دو عدد
3 سیر خرد شده دو حبه
4 نخود فرنگی پخته شده دویست گرم
5 هویج  پخته خرد شده دویست گرم
6 ذرت پخته شده دویست گرم
7 نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه، پودر کاری به مقدار لازم
8 زعفران دم کرده به مقدار لازم
9 کره ذوب شده دویست گرم
10 آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری
11 برنج دو لیوان

 

طرز تهیه پلو یونانی به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه پلو یونانی اول در یک تابه کره را می اندازیم و اجازه می دهیم تا آب شود. بعد پیازهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

سپس دو حبه سیر خرد شده را هم به تابه اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم. بعد زردچوبه، نمک ، فلفل سیاه، پودر کاری را هم اضافه می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

در این مرحله سینه های مرغ را به اندازه دلخواه برش می زنیم و در تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. توجه کنید معمولا این غذا با میگو آماده می شود ولی با مرغ هم طعم بی نظیری پیدا می کند.

برای خوشرنگ شدن این برنچ از انواع سبزیجات می توان استفاده کرد. ما برای این پلو از نخود فرنگی، هویج و ذرت استفاده کردیم.

دقت کنید که از فلفل دلمه ای قرمز و سبز و قارچ هم می توان در پلو یونانی استفاده کرد.

 

برای مشاهده مقاله خواص سیر   کلیک کنید.

 

مرحله سوم

در این قسمت تمام سبزیجات نامبرده را آبپز می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. شما می توانید برای راحتی کار از کنسرو این سبزیجات هم استفاده کنید.

بعد یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه و کمی زعفران دم کرده به مواد در تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد خوب بپزند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص پیاز 

 

مرحله آخر

بعد از پخت مواد پلوی مخلوط ، برنج را در آب جوش با کمی نمک می ریزیم و آبکش می کنیم و  لایه لایه از مواد آماده شده و برنج در قابلمه قرار می دهیم و به مدت 40 دقیقه دم می کنیم. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *