فیلوکاپ اسفناج

طرز تهیه فینگر فود فیلوکاپ اسفناج با خمیر فیلو (یوفکا)

طرز تهیه فیلوکاپ اسفناج

غذاهای فینگرفود همیشه مورد استقبال همه بخصوص کودکان بوده و می تواند یک میان وعده سبک و خوشمزه برای دورهمی های ما باشد.

فیلوکاپ اسفناج یکی از این فینگرفودهای خود طعم است که در مدت زمان خیلی کمی آماده می شود و با یک بار تهیه کردن آن مشتری دائمش می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه لذت لازم را ببرید و به این دستور ساده و خوشمزه فینگرفود فیلوکاپ اسفناج همراه ما باشید.

 

فیلوکاپ اسفناج

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه فیلوکاپ اسفناج

 

1 اسفناج پانصد گرم
2 تخم مرغ دو عدد
3 پیاز خرد شده یک عدد 
4 کره پنجاه گرم
5 خمیر یوفکا یک بسته
6 نمک ، فلفل سیاه  به مقدار لازم
7 شوید تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
8 سیر خرد شده یک حبه
9 پنیر پارمسان و فتا به مقدار لازم

 

طرز تهیه فیلوکاپ اسفناج با خمیر یوفکا

 

مرحله اول

برای تهیه این فینگرفود خوشمزه و جذاب اول مواد میانی را آماده می کنیم. برای این کار کره، پیاز و سیر خرد شده را در تابه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

بعد از کمی تفت دادن و طلایی شدن پیازها اسفناج های شسته و خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

بعد اسفناج را هم کمی تفت می دهیم و با مقداری نمک و فلفل سیاه آن را مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا کمی خنک شود.

سپس در یک کاسه دو عدد تخم مرغ را می شکنیم و هم می زنیم و با دو قاشق غذاخوری شوید تازه مخلوط می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

مرحله سوم

در این قسمت مخلوط تخم مرغ و شوید را به ترکیب اسفناج می افزاییم و هم می زنیم تا این مرحله مواد فینگرفود ما آماده است.

در مرحله بعد باید از قالب های دلخواه فینگرفود و یا مافین استفاده کنیم و خمیرهای یوفکا را داخل آن قرار می دهیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص سیر  کلیک کنید.

 

مرحله چهارم

برای این کار خمیر یوفکا را به شکل مربع برش می زنیم. کف قالب ها را با مقداری کره چرب می کنیم و خمیرها را داخل قالب می گذاریم.

قالب ها را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد در طبقه وسط به مدت ده دقیقه قرار می دهیم تا کمی برشته شود و فرم بگیرد.

 

مرحله آخر

در مرحله آخر قالب ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کمی خنک شود. بعد مواد فینگرفودمان را داخل آن می ریزیم.

می توانیم روی مواد مقداری پنیر پارمسان و فتا بریزیم. فیلوکاپ های اسفناج را در فر در دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت یک ربع مجدد در طبقه وسط قرار می دهیم.

به همین سادگی و در زمانی کم فینگرفودهای خوشمزه و پرطرفدار فیلوکاپ اسفناج ما آماده سرو است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *