سس ناپولتین

طرز تهیه سس ناپولتین

سس ناپولتین مخصوص اسپاگتی

سس ناپولتین یکی از سس های خوشمزه و فوق العاده می باشد که برای تهیه اسپاکتی استفاده می شود. سس ناپولتین از مواد اولیه ی ساده ای تهیه می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم که با استفاده از این دستور ساده از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه و به خصوص این سس ناپولتین خوشمزه بهره مند شوید و آن را درست کنید و لذت ببرید.

 

سس ناپولتین

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سس ناپولتین

 

1 پیاز بزرگ اسلایس شده یک عدد
2 فلفل دلمه ای بزرگ اسلایس شده یک عدد
3 سیر خرد شده دو حبه
4 پوره گوجه فرنگی نیم کیلو
5 شکر یک و نیم قاشق غذاخوری
6 بذر گشنیز به مقدار لازم
7 سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
8 قارچ اسلایس شده دویست گرم
9 مرغ یا میگو حبه قندی شده دویست و پنجاه گرم
10 رب گوجه فرنگی  دو قاشق غذاخوری
11 سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
12 آویشن به مقدار لازم
13 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس ناپولتین

برای تهیه سس ناپولتین ابتدا در یک تابه پیازهای اسلایس شده را می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا طلایی شوند.

سپس سیر های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای و قارچ های اسلایس شده را می افزاییم.

بعد از کمی تفت دادن مواد رب و سس گوجه را به آن اضافه می کنیم و چاشنی های سس را در تابه می ریزیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس سینه مرغ یا میگو خرد شده را به بقیه مواد اضافه می کنیم ، بعد از چند دقیقه جوش زدن و تفت خوردن پوره گوجه را اضافه می کنیم تا یکدست شود.

تمامی مواد را روی حرارت ملایم می پزیم تا زمانی که روغن بیاندازد و جا بیفتد. این سس خوشمزه برای اسپاگتی آماده است.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

به شما پیشنهاد می کنیم حتما این سس را در منزل درست کنید چراکه قطعا طعم اسپاگتی متفاوت و بی نظیری را تجربه می کنید.

نوش جان.

 

دستور پخت : سرکار خانم اکبری

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *