طرز تهیه سس ناپولتین
سس ناپولتین مخصوص اسپاگتی
سس ناپولتین یکی از سس های خوشمزه و فوق العاده می باشد که برای تهیه اسپاکتی استفاده می شود. سس ناپولتین از مواد اولیه ی ساده ای تهیه می شود.
ما به شما پیشنهاد می کنیم که با استفاده از این دستور ساده از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه و به خصوص این سس ناپولتین خوشمزه بهره مند شوید و آن را درست کنید و لذت ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه سس ناپولتین
1 | پیاز بزرگ اسلایس شده | یک عدد |
2 | فلفل دلمه ای بزرگ اسلایس شده | یک عدد |
3 | سیر خرد شده | دو حبه |
4 | پوره گوجه فرنگی | نیم کیلو |
5 | شکر | یک و نیم قاشق غذاخوری |
6 | بذر گشنیز | به مقدار لازم |
7 | سرکه سیب | دو قاشق غذاخوری |
8 | قارچ اسلایس شده | دویست گرم |
9 | مرغ یا میگو حبه قندی شده | دویست و پنجاه گرم |
10 | رب گوجه فرنگی | دو قاشق غذاخوری |
11 | سس گوجه فرنگی | دو قاشق غذاخوری |
12 | آویشن | به مقدار لازم |
13 | نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس ناپولتین
برای تهیه سس ناپولتین ابتدا در یک تابه پیازهای اسلایس شده را می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا طلایی شوند.
سپس سیر های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و بعد فلفل دلمه ای و قارچ های اسلایس شده را می افزاییم.
بعد از کمی تفت دادن مواد رب و سس گوجه را به آن اضافه می کنیم و چاشنی های سس را در تابه می ریزیم.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
سپس سینه مرغ یا میگو خرد شده را به بقیه مواد اضافه می کنیم ، بعد از چند دقیقه جوش زدن و تفت خوردن پوره گوجه را اضافه می کنیم تا یکدست شود.
تمامی مواد را روی حرارت ملایم می پزیم تا زمانی که روغن بیاندازد و جا بیفتد. این سس خوشمزه برای اسپاگتی آماده است.
برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه کلیک کنید. |
به شما پیشنهاد می کنیم حتما این سس را در منزل درست کنید چراکه قطعا طعم اسپاگتی متفاوت و بی نظیری را تجربه می کنید.
نوش جان.
دستور پخت : سرکار خانم اکبری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.