پکوره یا پاکوره هندی

طرز تهیه پکوره یا پاکوره هندی خوشمزه با روشی آسان

طرز تهیه پکوره یا پاکوره هندی

پکوره یا پاکوره یکی از غذاهای ساده و آسان می باشد که در هند تهیه می شود ، پکوره با مواد اولیه در دسترس و بدون نیاز به تخم مرغ تهیه می شود.

اگر دنبال تهیه یک غذای سریع و آسان هستید، پکوره گزینه ای بسیار مناسبی است و این غذای خوشمزه در تابه و در روغن سرخ می شود و برای وعده ناهار و شام مناسب و بی نظیر است.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و از تهیه پکوره یا پاکوره هندی لذت ببرید.

 

پکوره یا پاکوره هندی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه پکوره هندی

 

1 پیاز ریز خرد شده یک عدد
2 سیب زمینی آبپز شده  سه عدد
3 آرد برنج دو یا سه قاشق غذاخوری
4 نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
5 سیر  سه حبه 
6 آرد سفید یک سوم لیوان
7 روغن به مقدار لازم
8 فلفل دلمه قرمز یا سبز نصف یک عدد
9 فلفل سبز تند دو عدد
10 گشنیز خرد شده  نصف لیوان

 

طرز تهیه پکوره هندی به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه پکوره هندی یک ظرف بردارید و سیب زمینی ها پخته شده را پوست بکنید و بعد آن ها را رنده کنید.

 

مرحله دوم

در این مرحله به سیب زمینی های رنده شده، به ترتیب گشنیز خرد شده ، پیاز خرد شده  و سیر رنده شده را بیافزایید.

 

مرحله سوم

فلفل دلمه و فلفل سبز یا قرمز تند را به صورت ریز خرد کنید و به این مواد بیافزایید.

 

مرحله آخر

در این مرحله آرد برنج و آرد سفید را به کل این مواد همراه با نمک ، فلفل  قرمز ، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.

سپس دستان خود را حسابی بشورید و یا دستکش دست کنید و شروع کنید مواد را حسابی ورز دهید تا حسابی مواد به هم بچسبند و با هم ترکیب شوند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله شکل دادن پکوره

در این مرحله  یک ظرف آب بردارید و کف دست خود را خیس کنید و بعد به اندازه یک نارنگی یا کمتر از مواد بردارید و به شکل گلوله یا گرد به آن فرم دهید.

 

مرحله سرخ کردن پکوره

در این مرحله روغن را در ظرف بریزید و بعد پکوره های آماده شده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن آن را بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

 

برای مشاهده مقاله خواص  فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

تزیین و سرو

پکوره های سرخ شده را همراه با سس کچاپ و یا گوجه و خیار شور خرد شده سرو کنید و همراه با نان میل کنید.

حالا پکوره های هندی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

6 پاسخ
  1. الهام
    الهام گفته:

    سلام معمولا این غذا آرد برنج نداره فقط آرد نخود نه نخودچی و آرد سفید داره مقدار آرد نخود بیشتر از آرد سفیده و غذا تنده🌹

    پاسخ
    • f_akbari
      f_akbari گفته:

      سلام عزیرم
      درست می فرمایید ولی دستور غذای ما با تغییر و حایگزین آرد برنج به جای آرد سفید
      ممنون از شما

      پاسخ
  2. Sima
    Sima گفته:

    من خوزستانیم و این پاکوره با ارد و پکینگ پودر و مایه خمیر ترش ویک قاشق ماست پیاز ریز وگشنیز درست میشه

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *