طرز تهیه پکوره یا پاکوره هندی خوشمزه با روشی آسان
طرز تهیه پکوره یا پاکوره هندی
پکوره یا پاکوره یکی از غذاهای ساده و آسان می باشد که در هند تهیه می شود ، پکوره با مواد اولیه در دسترس و بدون نیاز به تخم مرغ تهیه می شود.
اگر دنبال تهیه یک غذای سریع و آسان هستید، پکوره گزینه ای بسیار مناسبی است و این غذای خوشمزه در تابه و در روغن سرخ می شود و برای وعده ناهار و شام مناسب و بی نظیر است.
ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و از تهیه پکوره یا پاکوره هندی لذت ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه پکوره هندی
1 | پیاز ریز خرد شده | یک عدد |
2 | سیب زمینی آبپز شده | سه عدد |
3 | آرد برنج | دو یا سه قاشق غذاخوری |
4 | نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز | به مقدار لازم |
5 | سیر | سه حبه |
6 | آرد سفید | یک سوم لیوان |
7 | روغن | به مقدار لازم |
8 | فلفل دلمه قرمز یا سبز | نصف یک عدد |
9 | فلفل سبز تند | دو عدد |
10 | گشنیز خرد شده | نصف لیوان |
طرز تهیه پکوره هندی به روشی ساده
مرحله اول
برای تهیه پکوره هندی یک ظرف بردارید و سیب زمینی ها پخته شده را پوست بکنید و بعد آن ها را رنده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله به سیب زمینی های رنده شده، به ترتیب گشنیز خرد شده ، پیاز خرد شده و سیر رنده شده را بیافزایید.
مرحله سوم
فلفل دلمه و فلفل سبز یا قرمز تند را به صورت ریز خرد کنید و به این مواد بیافزایید.
مرحله آخر
در این مرحله آرد برنج و آرد سفید را به کل این مواد همراه با نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید.
سپس دستان خود را حسابی بشورید و یا دستکش دست کنید و شروع کنید مواد را حسابی ورز دهید تا حسابی مواد به هم بچسبند و با هم ترکیب شوند.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
مرحله شکل دادن پکوره
در این مرحله یک ظرف آب بردارید و کف دست خود را خیس کنید و بعد به اندازه یک نارنگی یا کمتر از مواد بردارید و به شکل گلوله یا گرد به آن فرم دهید.
مرحله سرخ کردن پکوره
در این مرحله روغن را در ظرف بریزید و بعد پکوره های آماده شده را در روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن آن را بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه کلیک کنید. |
تزیین و سرو
پکوره های سرخ شده را همراه با سس کچاپ و یا گوجه و خیار شور خرد شده سرو کنید و همراه با نان میل کنید.
حالا پکوره های هندی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.
Ali bood vaqean jizv qazahayw hazeru o sari mrc k b fekr mayi😍😍🌹👏🏻👏🏻😋😋
خوشحالیم از رضایتمندی شما دوست عزیز
شاد و سلامت باشید
سلام معمولا این غذا آرد برنج نداره فقط آرد نخود نه نخودچی و آرد سفید داره مقدار آرد نخود بیشتر از آرد سفیده و غذا تنده🌹
سلام عزیرم
درست می فرمایید ولی دستور غذای ما با تغییر و حایگزین آرد برنج به جای آرد سفید
ممنون از شما
من خوزستانیم و این پاکوره با ارد و پکینگ پودر و مایه خمیر ترش ویک قاشق ماست پیاز ریز وگشنیز درست میشه
خیلی هم عالی ، به به قطعا بی نظیر میشه