طرز تهیه نان لواش خانگی
طرز تهیه نان لواش خانگی
طرز تهیه نان لواش خانگی خیلی راحت و ساده می باشد. اگر دنبال تهیه سریع یک نان راحت هستید می توانید نان لواش را انتخاب کنید.
این نان دارای ارزش غذایی ای همچون پروتئین ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی، آهن ، اسید های آمینه ، اسید چرب، سدیم ، گلوکز ، کربوهیدرات می باشد.
نان لواش یک نان، با کربوهیدرات پایین و پروتئین بالا است و کلسترول ندارد و شامل سه ماده سالم مثل تخم کتان، سبوس و گندم می باشد که باعث کاهش وزن می شود و به سلامتی قلب کمک می کند.
این نان را در منزل با استفاده از مواد اولیه ابتدایی نان که در همه خانه ها تقریبا وجود دارد بپزید.
نان لواش ، یک نان نازک ترد است و دارای ضخامت حدود سه میلیمتر می باشد که از خمیر کم ورآمده پخته میشود.
این نان را هم نان تنوری میگویند، هم نان خانگی چون از همان خمیر ساخته شده و خیلی نازک است.
برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.
مواد لازم نان لواش خانگی
- آرد سفید یک پیمانه (لیوان)
- روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
- آب به مقدار لازم
طرز تهیه نان لواش خانگی
برای تهیه نان لواش خانگی ، ابتدا در یک ظرف آرد و نمک را با هم مخلوط می کنیم . بعد 2 قاشق غذا خوری روغن را به ظرف آرد اضافه می کنیم و خوب با دست هم می زنیم.
بعد از مخلوط کردن مواد آب را کم کم به مواد اضافه می کنیم و پشت سرهم، هم می زنیم تا خمیری یکدست بدست بیاید.
بعد روی خمیر را با پلاستیک می پوشانیم و حدود 10 تا 15 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم.
خمیرهای آماده شده را به اندازه هایی که می خواهیم به صورت چانه درست می کنیم .
در یک ظرف دیگر کمی آرد می ریزیم و هر چانه را آغشته به آرد می کنیم تا خمیر به دستمان نچسبد.
بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم و با کمک یک وردنه خمیر را باز می کنیم. درحین کار اگر خمیر به وردنه بچسبد کمی آرد روی آن می پاشیم.
حالا زمان پخت نان هست یک ماهی تابه نچسب را روی شعله گاز می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود.
خمیر را داخل تابه قرار می دهیم و وقتی حباب در آن ایجاد شد نان را زیر و رو می کنیم تا یک طرف دیگر آن بپزد.
زمان زیادی برای پخت نان لازم نیست. بعد از پخت روی نان ها را با پارچه می پوشانیم تا خشک نشوند.
به همین راحتی نان لواش خانگی خوشمزه ما آماده می شود.
نوش جان.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.