نان بربری

طرز تهیه نان بربری خانگی

طرز تهیه نان بربری خانگی

طرز تهیه نان بربری خانگی خیلی ساده است و از نان های محبوب ایرانی هاست. بربری یکی از نان های خوشمزه کشورمان است که در میان ایرانی ها خیلی پر طرفدار است.

نان بربری دارای ارزش غذایی بالایی است. در هر صد گرم نان بربری مقدار قابل توجه ای فیبر ، پروتئین ، ویتامین ، مواد معدنی ، آهن ، کلسیم و کربوهیدرات وجود دارد.

این نان خوشمزه دارای غلات و سبوس می باشد که‌ حاوی اسید‌فیتیک هستند. اسید‌فیتیک روی و آهن را جذب بدن می کند.

نان بربری برای صبحانه و به عنوان یک میان وعده برای عصرانه به همراه پنیر ، گوجه و خیار خیلی دلچسبه.

ما می توانیم این نان محبوب ،لذیذ و خوشمزه را خودمان در خانه درست کنیم و لذت ببریم.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان بربری خانگی

طرز تهیه و مواد لازم نان بربری خانگی

 

مواد لازم

  • آرد 3 پیمانه
  • بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری
  • خمیر مایه 2 قاشق غذا خوری
  • نمک 2 قاشق چایخوری
  • آب به اندازه کافی
  • کنجد به اندازه کافی
  • سبوس گندم به اندازه کافی
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع  ده گرم

 

مواد لازم برای رومال کردن

  • آرد 1 قاشق غذا خوری
  • کنجد به مقدار دلخواه
  • آب 5 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه نان بربری خانگی

برای تهیه نان بربری ابتدا در یک ظرف آرد می ریزیم و بهبود دهنده ، شکر ، نمک و خمیر مایه را به اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مواد را حدود 5 دقیقه ورز می دهیم .بعد روغن را به خمیر اضافه کرده و مجدد ورز می دهیم.

بعد به خمیر یک استراحت یک و نیم ساعته می دهیم. روی یک سطح صاف آرد می پاشیم.

خمیر را با دست ورز می دهیم و چونه گیری می کنیم و حدود 20 دقیقه به چونه ها نیز استراحت می دهیم.

سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم . سبوس را روی کاغذ روغنی می پاشیم.

چونه خمیر را به شکل نان بربری باز می کنیم و با چاقو روی آن شیار ایجاد می کنیم.

 

طرز تهیه رومال نان بربری خوشمزه

برای تهیه رومال نان بربری یک قاشق غذا خوری آرد را در یک قابلمه ریخته کمی تفت می دهیم. بعد 5 قاشق غذا خوری آب به آن اضافه می کنیم.

این مخلوط را هم می زنیم و روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم به جوش بیاید تا به یک غلظتی مثل فرنی برسد.

رومال را با قلمو روی خمیر می مالیم و برای تزئین روی آن کنجد می پاشیم. از قبل فر را گرم می کنیم و نان را با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه می پزیم.

به همین راحتی این نان سنتی و خانگی خوشمزه را در خانه درست کنید و لذت ببرید.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

3 پاسخ
  1. milad
    milad گفته:

    تبریک میگم بهتون هر روز سایت داره بهتر و پر محتواتر میشه . مرسی . فقط ای کاش یه ادرس ایمیل هم در نظر میگرفتین .

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *