طرز تهیه نان باگت خانگی

طرز تهیه نان باگت خوشمزه

طرز تهیه نان باگت خانگی خیلی راحت است . نان باگت یک نان مخصوص و از پایه های اصلی ساندویچ است که معمولا همه بیشتر برای ساندویچ درست کردن از این نان استفاده می کنند.

برای تولید نان در کارخانه های نان های صنعتی نیاز به نیروی کارگر زیادی نمی باشد. چراکه در این کارخانه ها از ماشین آلات خودکار و نیمه خودکار برای تولید نان استفاده می شود.

نان های صنعتی به دلیل استفاده از بهبود دهنده، شیرخشک، مخمر نانوایی قابلیت نگهداری بالایی دارند.

درست کردن نان در خانه ، ورز دادن و به عمل اومدن نان هم پروسه ایه که لذت خاص خودش را داره که فقط باید تجربه ش کرد.

چه بهتر که این نان خوشمزه را در منزل تهیه کنیم که هم سالم تره هم از نظر بهداشتی مطمئن تر.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

طرز تهیه نان باگت خانگی

مواد لازم و طرز تهیه نان باگت خانگی

  • آرد 1 لیوان
  • خمیر مایه ( یک قاشق غذا خوری سرپر)
  • نمک ( یک قاشق غذا خوری) ( 12 گرم )
  • اس 500 (یک نوع بهبود دهنده) ( یک قاشق غذا خوری سرپر )
  • آب 580 گرم
  • شکر 20 گرم
  • روغن مایع 20 گرم

طرز تهیه نان باگت خانگی

در ابتدای کار مواد خشک مون را با هم ترکیب می کنیم که شامل ( آرد ، نمک ، اس 500 ،خمیر مایه ، شکر ) می شوند. آرد را باید الک کنیم تا نتیجه بهتری بدهد.

بعد آب را کم کم به مواد خشک مون اضافه کرده و شروع می کنیم با دست مخلوط می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم به طوری که به دست نچسبه و بعد حدود 4 دقیقه ورز می دهیم.

روغن را هم اضافه می کنیم و  6 دقیقه ورز می دهیم و خمیر را یک جا جمع می کنیم و یک چونه می کنیم.

یک نایلون را چرب می کنیم و می اندازیم رو خمیر و  بعد با یک پارچه روش را می پوشانیم و به خمیر استراحت می دهیم.

بعد از 10 دقیقه خمیر را به اندازه های کوچک تر ( 150 گرم) می کنیم و خمیر ها را چونه می کنیم.

مجدد روی خمیرها را با یک نایلون و بعد با پارچه می پوشانیم و دوباره استراحت می دهیم.

خمیر را باز کرده و رول می کنیم و داخل سینی می گذاریم و با استفاده از چاقو روش خط می اندازیم.

دوباره روی آن را می پوشانیم و یک استراحت نهایی 50 دقیقه ای می دهیم.

روی آن آب اسپری می کنیم و کنجد می پاشیم که کاملا سلیقه ای است.

بعد داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم.

البته فر باید از قبل گرم شده باشه. حالا منتظر می شویم نان ها پخته و کمی طلایی بشن.

برای اینکه نان ها نرم بمونن روی آن ها را با یک فویل می پوشانیم و روی فویل هم یک دستمال پارچه ای می گذاریم.

نکات مهم

  • آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شل نشود
  • خمیر 3 زمان استراحت دارد که باید به زمان هایش توجه کنید
  • در زمان استراحت باید از نایلون چرب شده و پارچه استفاده شود
  • آب باید روی خمیر اسپری شود
  • از کاغذ روغنی برای سینی فرتون استفاده کنید و یا سینی را چرب کنید
  • برای نتیجه بهتر از بهبود دهنده استفاده کنید

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *