طرز تهیه نان جو خانگی

طرز تهیه نان جو خانگی خوشمزه

طرز تهیه نان جو خانگی بسیار آسان می باشد. نان جو یکی از پرخاصیت ترین و محبوبترین نان های رژیمی است.

نان جو ، به علت دارا بودن سبوس از جمله نان هایی است که دارای فیبر بالایی است و یک نان کاملا سیرکننده است.

نان جو دارای خواص زیادی است و برای سلامتی بسیار مفید می باشد.

نان جو ، قند را پایین می آورد و برای افراد دیابتی بسیار مفید است. همچنین باعث کاهش کلسترول و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

املاح و مواد معدنی موجود در نان جو به تقویت و استحکام استخوان کمک می کند. در نان جو مقدار زیادی از مواد مغذی وجود دارد.

این مواد مغذی منبع عالی ای از پروتئین هستند که به خاطر نوعی نان غنی از کربوهیدرات پیچیده، معروف است و از طرفی دیگر، ویتامین های ب را تامین می کند.

این نان سرشار از ویتامین های گروه ب ، فیبر، آنتی اکسیدان های فراوان و اسیدهای چرب می باشد و برای دستگاه گوارش ،درمان یبوست و بیماری های قلبی بسیار سودمند می باشد.

برای مشاهده ” آموزش انواع نان ” کلیک کنید.

 

نان جو

طرز تهیه و مواد لازم نان جو خانگی

مواد لازم نان جو

  • آرد جو 40 گرم
  • آرد تافتون ( فانتزی ) 350 گرم
  • آرد روگن ( چاودار ) 10 گرم
  • آب 260 گرم
  • نمک 10 گرم
  • شکر 10 گرم
  • روغن 20 گرم
  • کنجد 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه نان جو خانگی

ابتدا مواد خشک را با هم ترکیب می کنیم بعد کم کم آب را اضافه کرده و آن را ورز می دهیم . روغن را هم به خمیر اضافه می کنیم.

بعد از عمل ورز دادن به خمیرمون یک ساعت استراحت می دهیم.سپس خمیر را به چانه های مساوی تقسیم می کنیم و هر چانه را به مدت یک ربع استراحت می دهیم.

خمیر ها را هر فرمی که دوست داشتید شکل می دهیم و داخل سینی فر می گذاریم و به آن یک استراحت 45 دقیقه ای می دهیم.

روی خمیرهای آماده کمی آرد می پاشیم و با چاقو روی آن خط می اندازیم . در صورت دلخواه روی آن کنجد می پاشیم.

خمیر های آماده شده را داخل فری که از قبل داغ شده می گذاریم و اجازه می دهیم نان ما کاملا پخته و طلایی شود.

این نان ، یک نان رژیمی سبوس دار و انرژی زا است که به صورت روزانه در سبد غذایی هر فردی وجود دارد و تاثیر بسزایی در افزایش سلامتی تان دارد.

نکات لازم

  • دقت داشته باشید این مراحل 3 زمان استراحت برای به عمل آمدن خمیر دارد.
  • روگن به معنی “چاودار” است . آرد چاودار ، از مواد معدنی ، منیزیم و  ویتامین های گروه B، اسید فولیک ، ویتامین B9، ویتامین B1 ویتامین B3، ویتامین K و آنتی اکسیدان های بسیار تشکیل شده است.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *