طرز تهیه نان کالزونه خانگی

طرز تهیه نان کالزونه خانگی

طرز تهیه نان کالزونه خانگی

طرز تهیه نان کالزونه خانگی آسان و در فر می باشد، در واقع به این نان خوشمزه پیتزا کالزونه هم می گویند. این نان بسیار خوش طعم و خوش عطر می باشد و بسیار پر طرفدار است.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان کالزونه خوشمزه را یاد بگیرید و حتما آن را در منزل بپزید.

 

طرز تهیه نان کالزونه خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان کالزونه خانگی

 

1 شکر دو قاشق غذاخوری
2 روغن سه قاشق غذاخوری
3 آب یک لیوان
4 آرد سه لیوان
5 پنیر چدار و موزارلا به میزان لازم
6 پنیر خامه ای یا پنیر ریکوتا به  مقدار لازم
7 نمک  یک قاشق چایخوری
8 گوشت چرخ کرده به میزان دلخواه
9 پیاز یک عدد درشت
10 سیر دو حبه
11 فلفل دلمه به مقدار لازم
12 خمیر مایه  یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مواد میانی خمیر

در ابتدا یک پیاز خرد شده ، سیر له شده را همراه با فلفل دلمه خرد شده داخل ماهیتابه سرخ کنید و اجازه دهید کمی سبک شوند.

بعد به آن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید، بعد به آن ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید. ما در این مواد از پونه کوهی ، نمک ، فلفل ، آویشن استفاده کرده ایم.

سپس کمی رب گوجه فرنگی یا سس کچاپ را به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد با هم تفت بخورند و ترکیب شوند و بپزند، بعد از پخت این مواد را کنار بگذارید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

طرز تهیه نان کالزونه خانگی

در ابتدا همه مواد خشک را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن مواد مایع را اضافه کنید و همه مواد را حسابی با هم مخلوط و ترکیب کنید.

خمیر بدست آمده را به مدت ده دقیقه ورز دهید و روی میز کار خود بکوبید. بعد از ورز دادن ، روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

بعد از استراحت کافی خمیر ، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را به چهار یا پنج قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص سیر  کلیک کنید.

 

خمیرها را با وردنه باز کنید و از مایه گوشتی آماده شده داخل آن قرار دهید و بعد پنیرهای نام برده شده را روی آن بریزید و بعد لبه های خمیر را روی هم بیارید و ببندید و به آن فرم دهید.

سپس خمیرهای آماده شده را در سینی فری که از قبل چرب شده با فاصله از هم بچینید و روی آن را با زرده تخم مرغ و در صورت دلخواه کمی سس کچاپ رومال کنید.

خمیرهای کالزونه را داخل فری که از قبل گرم شده  با درجه حرارت 200 و به مدت بیست دقیقه قرار دهید تا بپزد.

برای اینکه روی نان های شما طلایی رنگ شود گریل را چند دقیقه روشن کنید.

حالا نان کالزونه خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *