طرز تهیه نان بولانی افغانی

طرز تهیه نان بولانی افغانی (بولانی کچالو)

طرز تهیه نان بولانی افغانی مشهور

طرز تهیه نان بولانی افغانی بسیار ساده و راحت است، برای پخت آن نیاز به فر نمی باشد، این نان متعلق به کشور همسایه مان افغانستان است.

این نان بسیار خوشمزه و از مواد میانی چون سیب زمینی، سبزیجات تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است. نان بولانی بسیار پرخاصیت و مفید است و در وعده پیش غذا و ناهار مناسب است و سرو می شود.

سیر استفاده شده در این نان طعم  و عطر بسیار عالی به آن بخشیده است، سیر و سبزیجات خواص بسیار عالی دارد.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان بولانی افغانی خوشمزه را یاد بگیرید و حتما آن را در منزل و به راحتی در ماهیتابه بپزید و تجربه ای متفاوت را بدست بیاورید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان بولانی افغانی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان بولانی افغانی

 

1 روغن مایع دو قاشق غذاخوری
2 آرد دو لیوان
3 سیب زمینی پخته شده دو عدد
4 آب گرم به میزان لازم
5 روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
6 ادویه پاپریکا به مقدار لازم
7 پیازچه و تره خرد شده نصف لیوان
8 سیر له شده دو حبه
9 نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان بولانی افغانی خوشمزه

در ابتدا در یک ظرف بزرگ آرد را به همراه نمک و روغن بریزید و با هم مخلوط کنید تا جایی که شبیه به خورده نان شود.

سپس آب گرم را کم کم به این مواد بیافزایید و دوباره با هم مخلوط کنید تا جایی که خمیری یکدست بدست بیاید. بعد خمیر را کنار بگذارید، اجازه دهید خمیر به مدت نیم ساعت بماند تا استراحت کند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از استراحت کافی خمیر، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

سپس در ظرفی دیگر، سیب زمینی های پخته شده را رنده و یا با گوشت کوب له کنید و بعد به آن تره و پیازچه خرد شده ، سیر له شده و روغن زیتون و ادویه های ذکر شده را اضافه کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص فلفل سیاه

 

در این مرحله خمیر آماده و تقسیم شده را با وردنه باز کنید و از مواد میانی روی یک طرف خمیر قرار دهید و بعد لبه های طرف دیگر خمیر را روی آن بیاورید و روی آن را ببندید.

سپس یک ماهیتابه بردارید و در آن روغن بریزید و بر روی حرارت با شعله مناسب قرار دهید و اجازه دهید که نان های شما حسابی سرخ شوند.

حالا نان بولانی افغانی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *