طرز تهیه املت خرما خوشمزه و مقوی
طرز تهیه املت خرما
املت خرما یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین املت هاست. تهیه این املت بسیار ساده می باشد و در مدت زمان کمی آماده می شود.
شاید خیلی اسم این املت را نشنیده باشید ولی اگر فقط یکبار آن را امتحان کنید مشتری دائم آن می شوید و حتما آن را به عزیزانتان پیشنهاد می کنید.
این غذای لذیذ گزینه بسیار خوبی برای وعده صبحانه است و بسیار مغذی و پرخاصیت می باشد و طبعی گرم دارد.
همانطور که می دانید خرما خواص زیادی دارد. خرما انرژی زاست، سرشار از آنتی اکسیدان است و کالری کمی دارد، برای بدن بسیار مفید است و کربوهیدارت پایینی دارد.
ما به شما پیشنهاد می کنیم از این آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و تهیه این املت خرمای خوشمزه را تجربه کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه املت خرما
1 | خرما | به مقدار دلخواه |
2 | مغر گردو | 4 عدد |
3 | تخم مرغ | 4 عدد |
4 | کره یا روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
5 | نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه املت خرما
برای تهیه این املت ابتدا به تعداد دلخواه خرما را بر می داریم و هسته های آن را جدا می کنیم و برش طولی می زنیم.
سپس در یک ماهیتابه کره می اندازیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم ذوب شود. خرماها را به ماهیتابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر تخم مرغ |
بعد گردوها را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم. ترکیب خرما و گردو طعم این املت را بی نظیر می کند.
در آخر در یک ظرف تخم مرغ ها را می شکنیم و به آن نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و هم می زنیم و این ترکیب را به تابه می افزاییم.
برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه کلیک کنید. |
دقت کنید زمان پخت حدود ده دقیقه می باشد و آن را با حرارت کم می پزیم و بعد از پخت در ظرف سرو می کنیم.
نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.