خواص خرما

خواص خرما

خواص فوق العاده خرما

خواص خرما بسیار فوق العاده است و از میوه های بسیار مفید می باشد. خرما سرشار از پروتئین و مواد معدنی است. این میوه مقوی برای سلامتی بدن خیلی سودمند است.

میوه خرما خوراکی ای شیرین است و هسته آن سخت می باشد و جزء تیره نخل‌ها می باشد. بیشتر در ناحیه های گرمسیری از جمله کشورهای ایران و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پرورش می یابد.

جالب است که بدانید رطب خرما نیست. به مرحله قبل از رسیدن کامل خرما ، رطب می گویند که قند کمتری دارد.

 

خواص خرما

خواص خرما

خرما یک میوه مغذی است و سرشار از آنتی اکسیدان می باشد و برای درمان و پیشگیری از بیماری ها به سلامت بدن کمک می کند.

خواص درمانی خرما

  • برای افراد دیابتی سودمند است.
  • برای معده و اختلالات روده و تسکین یبوست مفید است.
  • برای دوره بارداری و قوای جنسی مفید است.
  • برای درمان کم خونی یک گزینه عالی است زیرا آهن قابل توجهی دارد و گلبول های قرمز خون را می سازد.
  • برای اسهال مفید است.
  • دارای فیبر بالایی است پس برای افرادی که رژیم می گیرند مناسب است.
  • با التهاب بدن مبارزه می کند.
  • به تنظیم کلسترول کمک می کند.
  • به بهبود سلامت قلب کمک می کند.
  • فشار خون را تنظیم می کند.
  • سیستم ایمنی را تقویت می کند و انرژی زاست.

 

انتخاب خرمای نرم یا خشک

تفاوت چشمگیری بین خرمای نرم و خشک نیست. خرمای نرم ، تازه و خرمای خشک سخت تر است و رطوبت کمتری نسبت به خرما های نرم دارند.

خرما های خشک مقدار زیادی کلسیم و آهن دارند و خرما های تازه ویتامین C بیشتری دارند.

خواص خرما برای پوست

خرما به سلامت پوست کمک می کند زیرا شامل ویتامین های C و D است. این ویتامین ها روی الاستیک پوست تاثیر مثبت می گذارند و به بهبود پوست کمک می کنند.

همچنین عصاره هسته نخل خرما اثرات ضد پیری دارد.

 

خواص خرما برای مو

خرما گردش خون را زیاد می کند این عمل اکسیژن بیشتری به بدن می رساند در نتیجه از ریزش مو جلوگیری می کند.

 

روش نگهداری خرما

خرماهای خشک شده ماندگاری بیشتری دارند و خرمای تازه هم در صورتی که در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود می تواندتا 6 ماه سالم بماند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *