سوفله مرغ و قارچ

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مجلسی

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

سوفله مرغ و قارچ یکی از سوفله های خوشمزه و پرطرفدار می باشد. تهیه این سوفله بسیار ساده می باشد و در مدت زمان کمی آماده می شود.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از این آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و تهیه آن را تجربه کنید.

 

سوفله مرغ و قارچ

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

مواد لازم برای تهیه سوفله قارچ و مرغ

 

 

1 سینه مرغ   سیصد گرم
2 قارچ صد گرم
3 تخم مرغ سه عدد
4 پیاز یک عدد
5 آرد یک قاشق غذاخوری
6 شیر  یک پیمانه
7 روغن مایع  یک قاشق غذاخوری
8 کره پنجاه گرم
9 پنیر پیتزا صد گرم
10 نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه  به مقدار لازم
11 فلفل دلمه ای یک عدد

 

 

 

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ خوشمزه

برای تهیه این سوفله خوشمزه ابتدا در یک قابلمه سینه مرغ خرد شده را همراه با پیازهای اسلایس شده می ریزیم و نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم.

سپس قارچ ها و فلفل دلمه ای اسلایس شده را به مرغ اضافه می کنیم. بعد در یک تابه کوچک کره را روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم.

بعد آرد را اضافه کرده و مجدد مقداری تفت می دهیم. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و  در آخر شیر را کم کم به آن می افزاییم و هم می زنیم.

نتیجه کار یک سس یکنواخت به دست می آید ،سس را روی حرارت نگه می داریم تا کمی غلظت پیدا کند. سس آماده شده را با مرغ و قارچ مخلوط می کنیم و روی آن پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

در آخر کار سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. هر کدام را جداگانه می زنیم تا زمانی که زرده ، رنگ روشن پیدا کند و سفیده هم کاملا پف کند.

بعد زرده را روی سفیده می ریزیم و به آرامی با یکدیگر مخلوط می کنیم. دقت کنید این ترکیب را طوری مخلوط می کنیم تا پف آن نخوابد.

سپس این مخلوط را روی مرغ و سس می ریزیم و به آرامی هم می زنیم. بعد فر را روشن می کنیم تا گرم شود و آن را روی 350 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

ته ظرف پیرکسی یا قالب مورد نظر را چرب می کنیم و مقداری پنیر پیتزا می ریزیم و مایه سوفله را روی آن ریخته و روی آن را صاف می کنیم و بقیه پنیر را روی آن می ریزیم و در فر قرار می دهیم.

سوفله ما بعد نیم ساعت در فر آماده می شود و وقتی روی سوفله طلایی رنگ شد آن را از فر خارج می کنیم.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *