طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مجلسی
طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ
سوفله مرغ و قارچ یکی از سوفله های خوشمزه و پرطرفدار می باشد. تهیه این سوفله بسیار ساده می باشد و در مدت زمان کمی آماده می شود.
به شما پیشنهاد می کنیم از این آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و تهیه آن را تجربه کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه سوفله قارچ و مرغ
1 | سینه مرغ | سیصد گرم |
2 | قارچ | صد گرم |
3 | تخم مرغ | سه عدد |
4 | پیاز | یک عدد |
5 | آرد | یک قاشق غذاخوری |
6 | شیر | یک پیمانه |
7 | روغن مایع | یک قاشق غذاخوری |
8 | کره | پنجاه گرم |
9 | پنیر پیتزا | صد گرم |
10 | نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
11 | فلفل دلمه ای | یک عدد |
طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ خوشمزه
برای تهیه این سوفله خوشمزه ابتدا در یک قابلمه سینه مرغ خرد شده را همراه با پیازهای اسلایس شده می ریزیم و نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم.
سپس قارچ ها و فلفل دلمه ای اسلایس شده را به مرغ اضافه می کنیم. بعد در یک تابه کوچک کره را روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم.
بعد آرد را اضافه کرده و مجدد مقداری تفت می دهیم. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و در آخر شیر را کم کم به آن می افزاییم و هم می زنیم.
نتیجه کار یک سس یکنواخت به دست می آید ،سس را روی حرارت نگه می داریم تا کمی غلظت پیدا کند. سس آماده شده را با مرغ و قارچ مخلوط می کنیم و روی آن پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
در آخر کار سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. هر کدام را جداگانه می زنیم تا زمانی که زرده ، رنگ روشن پیدا کند و سفیده هم کاملا پف کند.
بعد زرده را روی سفیده می ریزیم و به آرامی با یکدیگر مخلوط می کنیم. دقت کنید این ترکیب را طوری مخلوط می کنیم تا پف آن نخوابد.
سپس این مخلوط را روی مرغ و سس می ریزیم و به آرامی هم می زنیم. بعد فر را روشن می کنیم تا گرم شود و آن را روی 350 درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم.
برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه کلیک کنید. |
ته ظرف پیرکسی یا قالب مورد نظر را چرب می کنیم و مقداری پنیر پیتزا می ریزیم و مایه سوفله را روی آن ریخته و روی آن را صاف می کنیم و بقیه پنیر را روی آن می ریزیم و در فر قرار می دهیم.
سوفله ما بعد نیم ساعت در فر آماده می شود و وقتی روی سوفله طلایی رنگ شد آن را از فر خارج می کنیم.
نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.