طرز تهیه همبرگر گیاهی خانگی ( وگان ) با طعمی فوق العاده

طرز تهیه همبرگر گیاهی

همبرگر گیاهی یک تنوع در تهیه غذاست که برای افرادی که وگان هستند و یا رژیم غذایی دارند گزینه بسیار خوبی است.

همبرگر گیاهی را می توان با انواع مواد غذایی در دسترس در منزل تهیه کرد و آن را با چاشنی و ادویه های دلخواهتون مزه دار کرد.

این همبرگر به راحتی و در زمان کم آماده می شود و با اطمینان از سلامت مواد غذایی با خیال راحت برای اعضای خانواده تهیه می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و با این دستور ساده و خوشمزه همبرگر گیاهی خانگی با ما همراه باشید.

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه همبرگر گیاهی

 

1 قارچ خرد شده دویست گرم
2 لوبیا قرمز پخته شده چهار صد گرم
3 پیاز خرد شده یک عدد 
4 روغن مایع به مقدار لازم
5 نان تست دو تکه
6 نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر، پاپریکا به مقدار لازم
7 پنیر پیتزای رنده شده وگان صد گرم
8 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
9 پنیر ورقه ای به مقدار لازم

 

طرز تهیه برگر گیاهی به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه همبرگر وگان اول پیازها را خیلی ریز خرد می کنیم. بعد قارچ ها را هم خرد کرده و در یک ظرف گود می ریزیم.

لوبیا قرمزها را از شب قبل خیس کردیم و خوب پختیم، با استفاده از چاقو خرد می کنیم. البته می توان آن ها را با گوشکوب له کرد تا نتیجه بهتری به ما بدهد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

در این مرحله دو عدد نان تست داشتیم، نان ها را هم خرد کرده و به ظرف اضافه می کنیم و همه مواد را خوب هم می زنیم.

دقت کنید ما می توانیم همه مواد را داخل یک میکسر بریزیم و یا با گوشکوب برقی خوب له کنیم تا انسجام بهتری داشته باشند.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

مرحله سوم

در این مرحله برای چسبندگی برگر از پنیر پیتزای وگان داخل آن استفاده می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی را هم به آن می افزاییم.

همه مواد را هم می زنیم و برای طعم دار کردن برگر از نمک ، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا استفاده می کنیم. لازم به ذکر است که از هر ادویه ی دلخواه خودتان می توانید استفاده کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر سیر

 

مرحله آخر

مواد برگر ما آماده پختن است. مقداری از مواد برگر را بر می داریم و به آن فرم می دهیم و در سینی فری که مقداری با روغن چرب کردیم قرار می دهیم.

بعد با فرچه کمی روغن روی آن ها می زنیم و در فری که از قبل گرم کردیم در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم.

برای افرادی که به فر خانگی دسترسی ندارند می توان برگرها را در تابه همراه با مقداری روغن هم سرخ کرد.

بعد از پخت برگرها را در ظرف همراه با نان ، کاهو، پنیر ورقه ای، پیاز حلقه ای و ورقه های گوجه فرنگی و انواع سس های دلخواهتون سرو می کنیم.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *