کتف و بال مرغ تریاکی

طرز تهیه کتف و بال مرغ تریاکی با روشی آسان یک پیش غذای لذیذ

طرز تهیه کتف و بال مرغ تریاکی خوشمزه

کتف و بال مرغ مزه دار شده یک پیش غذای خوشمزه و محبوب است که با روشی آسان تهیه می شود. بال مرغ تریاکی در مجالس برای پذیرایی از مهمان ها گزینه بسیار مناسبی است.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و با این دستور ساده کتف و بال مرغ تریاکی را در سایت دنیای زنانه با ما همراه باشید.

کتف و بال مرغ تریاکی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ

 

1 بال و کتف مرغ یک کیلو گرم
2 فلفل قرمز یک قاشق چایی خوری
3 سویا سس یک قاشق غذاخوری
4 نمک یک قاشق چایی خوری

 

مواد لازم برای سوخاری کردن

 

1 آرد ذرت  سه قاشق غذاخوری
2 آرد  نصف لیوان
3 پودر سیر، زنجبیل ، فلفل قرمز یک قاشق چایی خوری
4 نمک و فلفل سیاه و پاپریکا یک قاشق چایی خوری

 

 مواد لازم برای تهیه سس

 

1 کره  یک قاشق چایی خوری
2 عسل  دو قاشق غذاخوری
3 سس باربیکیو نصف فنجان
4 سس تند یک قاشق چایی خوری

 

دستور تهیه کتف و مرغ تریاکی

 

مزه دار کردن مرغ

در ابتدا کتف و بال مرغ را در یک ظرف بریزید و بعد به آن نمک و  سویا سس ، فلفل قرمز را به آن اضافه کنید و باهم مخلوط کنید و به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود.

 

مرحله دوم

در این مرحله در یک ظرف آرد ذرت و آرد را با نمک و پاپریکا ،فلفل سیاه و فلفل قرمز ، پودر سیر و زنجبیل مخلوط کنید و بعد مرغ های مرینیت شده (مزه دار شده) را به آن اضافه کنید و آرد های اضافه را بتکانید و بگیرید.

 

مرحله سوم

مرغ های آغشته به مواد را در روغنی که از قبل داغ شده به مدت ده تا یک ربع بریزید و آن ها را سرخ کنید و اجازه دهید که کمی با شعله کم بپزد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

طرز تهیه سس

در ابتدا کره را درتابه بریزید و اجازه دهید که ذوب شود و بعد عسل ، سس باربیکیو و سس تند را در آن بریزید و اجازه دهید که به مدت دو دقیقه بجوشد.

 

مرحله آخر

در این مرحله بال و کتف های مرغ های سرخ شده را به این سس اضافه کنید و اجازه دهید به مدت دو دقیقه با هم بپزد به طوریکه سس کاملا به خورد مرغ ها برود.

 

تزیین و سرو کتف و بال تریاکی

بعد از آماده شده مرغ ها ، روی آن کمی کنجد و جعفری بریزید و آن ها را سرو و تزیین کنید.

حالا کتف و بال مرغ تریاکی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *