سوفله

سوفله قارچ

طرز تهیه سوفله قارچ

 

سوفله یک دسر یا پیش غذای فرانسوی می باشد که با سفیده تخم مرغ زده شده روی مواد در فر پخته می شود.

این  پیش غذا در اوایل قرن نوزدهم به وجود آمده است . محبوبیت سوفله به سرآشپز فرانسوی ماری آنتون کارم بر می گردد.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و تجربه ای متفاوت را در پخت این سوفله قارچ بدست بیارید.

 

 

سوفله

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم

 

1  تخم مرغ 6 عدد
2 قارچ اسلایس شده 200 گرم
3 پیاز متوسط  یک عدد 
4  سس بشامل  یک لیوان
5 پنیر پیتزا رنده شده   به میزان لازم
6  پاپریکا  به میزان لازم
7 کره   50 گرم
8 سیر به میزان لازم 

 

طرز تهیه سوفله

برای درست کردن سوفله قارچ در ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت دهید سپس قارچ ها را داخل پیاز داغ بریزید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده و تمام شود.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید ، بعد سس بشامل را به قارچ ها اضافه کنید و یکدست کنید.

سپس زرده های تخم مرغ ها را دوباره به پیاز و سس بشامل اضافه کنید و بعد زیر حرارت را خاموش کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص سیر  

 

کمی هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند ، سپس سفیده های تخم مرغ را زده تا شبیه برف شوند.

نصفی از سفیده ها را با مواد مخلوط کنید و به صورت دورانی هم بزنید. مواد را داخل ظرف مورد نظر بریزید و نصف دیگر سفیده تخم مرغ را روی آن پهن کنید.

روی آن را کمی پاپریکا بریزید و روی سطح آن را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید. سپس آن را داخل فر قرار دهید تا کاملا سوفله پف کند و روی آن طلایی رنگ شود.

سوفله قارچ خوشمزه ما آماده سرو و خوردن است. نوش جان.

 

برای مشاهده مقاله خواص شگفت انگیز تخم مرغ   کلیک کنید.

 

چندین نکته مهم

توجه داشته باشید هرگاه خواستید سفیده ها را هم بزنید بهتر است یک مقدار کم به آن نمک اضافه کنید و از قبل سفیده ها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شده باشند و بعد هم بزنید.

سوفله را در ظرف تفلون بریزید و از قبل ظرف را با روغن مایع چرب کنید.

مایع مواد را باید تا نصف ظرف بریزید چون کف می کند و از ظرف بیرون می ریزد.

توجه داشته باشید که سوفله بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله باید سرو شود در غیر اینصورت پف آن می خوابد.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *