سوفله کالباس

طرز تهیه سوفله کالباس خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه سوفله کالباس خانگی

سوفله کالباس یک غذای خوشمزه و سبک می باشد که طعمی بی نظیر و متفاوت دارد و بخاطر وجود کالباس مورد علاقه همه و بخصوص کودکان می باشد.

این سوفله با مواد اولیه در دسترس و در مدت زمان کمی آماده می شود و برای مهمانی ها گزینه بسیار مناسبی است.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و حتما از این دستور ساده و خانگی سوفله کالباس استفاده کنید و لذت ببرید.

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوفله کالباس

 

1 کالباس  دویست و پنجاه گرم
2 قارچ اسلایس شده پانصد گرم
3 تخم مرغ چهار عدد
4 سفیده تخم مرغ دو عدد
5 آرد دو قاشق غذاخوری
6 شیر دو پیمانه
7 نمک، فلفل سیاه  به مقدار لازم
8 کره پنجاه گرم
9 پنیر گرویر رنده شده صد گرم
10 خردل یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه سوفله کالباس با دستور خانگی

برای تهیه این سوفله ابتدا در یک تابه کره را می ریزیم و قارچ های اسلایس شده را به آن اضافه می کنیم و با مقداری نمک و فلفل سیاه کمی تفت می دهیم.

وقتی آب قارچ ها کشیده شد، کالباس های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب تفت بخورد.

سپس در یک قابلمه کوچک آرد می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و به آن شیر و کمی نمک اضافه می کنیم. این ترکیب را مرتب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد.

بعد از آن در یک کاسه تخم مرغ ها را می شکنیم و زرده و سفیده آن را از هم جدا می کنیم و هر کدام را کنار می گذاریم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس در یک ظرف زرده ها را خوب هم می زنیم و با شیر داغ مخلوط می کنیم. بعد خردل را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.

بعد سفیده ها را هم در ظرفی جداگانه آنقدر هم می زنیم تا پف کند. طوری که وقتی ظرف را برمی گردانیم نریزد.

سپس قارچ و کالباس تفت داده شده را به ترکیب زرده و شیر اضافه می کنیم و در آخر کار سفیده را اضافه می کنیم و با سرعت هم می زنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص و مضرات تخم مرغ  کلیک کنید.

 

مدت زمان پخت

در ظرف مورد نظر مایه سوفله را می ریزیم و پنیر را روی تمام سطح پنیر می پاشیم. از قبل فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

ظرف را در قسمت کف فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا سوفله کالباس ما به مدت 45 دقیقه در فر پف کند و طلایی رنگ شود.

نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *