طرز تهیه سوفله کالباس خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه سوفله کالباس خانگی
سوفله کالباس یک غذای خوشمزه و سبک می باشد که طعمی بی نظیر و متفاوت دارد و بخاطر وجود کالباس مورد علاقه همه و بخصوص کودکان می باشد.
این سوفله با مواد اولیه در دسترس و در مدت زمان کمی آماده می شود و برای مهمانی ها گزینه بسیار مناسبی است.
ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و حتما از این دستور ساده و خانگی سوفله کالباس استفاده کنید و لذت ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه سوفله کالباس
1 | کالباس | دویست و پنجاه گرم |
2 | قارچ اسلایس شده | پانصد گرم |
3 | تخم مرغ | چهار عدد |
4 | سفیده تخم مرغ | دو عدد |
5 | آرد | دو قاشق غذاخوری |
6 | شیر | دو پیمانه |
7 | نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
8 | کره | پنجاه گرم |
9 | پنیر گرویر رنده شده | صد گرم |
10 | خردل | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه سوفله کالباس با دستور خانگی
برای تهیه این سوفله ابتدا در یک تابه کره را می ریزیم و قارچ های اسلایس شده را به آن اضافه می کنیم و با مقداری نمک و فلفل سیاه کمی تفت می دهیم.
وقتی آب قارچ ها کشیده شد، کالباس های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خوب تفت بخورد.
سپس در یک قابلمه کوچک آرد می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و به آن شیر و کمی نمک اضافه می کنیم. این ترکیب را مرتب هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد.
بعد از آن در یک کاسه تخم مرغ ها را می شکنیم و زرده و سفیده آن را از هم جدا می کنیم و هر کدام را کنار می گذاریم.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
سپس در یک ظرف زرده ها را خوب هم می زنیم و با شیر داغ مخلوط می کنیم. بعد خردل را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
بعد سفیده ها را هم در ظرفی جداگانه آنقدر هم می زنیم تا پف کند. طوری که وقتی ظرف را برمی گردانیم نریزد.
سپس قارچ و کالباس تفت داده شده را به ترکیب زرده و شیر اضافه می کنیم و در آخر کار سفیده را اضافه می کنیم و با سرعت هم می زنیم.
برای مشاهده مقاله خواص و مضرات تخم مرغ کلیک کنید. |
مدت زمان پخت
در ظرف مورد نظر مایه سوفله را می ریزیم و پنیر را روی تمام سطح پنیر می پاشیم. از قبل فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
ظرف را در قسمت کف فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا سوفله کالباس ما به مدت 45 دقیقه در فر پف کند و طلایی رنگ شود.
نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.