خمیر راویولی

طرز تهیه خمیر راویولی

خمیر راویولی خوشمزه

خمیر راویولی یکی از قدیمی ترین و محبوب‌ترین انواع پاستاها در سراسر دنیا است و خیلی راحت در زمان کمی آماده می شود.

خمیر راویولی مختص یکی از شهرهای ایتالیا است و در ظاهر به شکل بالشت می باشند که معمولا با مواد مورد نظر پرشده و در آب نمک در حال جوش می پزند.

سپس خمیر را از آب در می آورند و سس و مقداری پنیر روی آن رنده می کنند. مواد استفاده شده در خمیر راویولی مانند پاستا می باشد.

این مواد شامل آرد سمولینا، تخم مرغ و سبزیجات معطر که داخل آن را با مواد مختلف مانند پنیر پارمسان، سبزیجات تازه و گوشت پر می‌کنند.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش این خمیر با استفاده از یک دستور ساده در سایت دنیای زنانه بهره ببرید.

 

خمیر راویولی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر راویولی

 

1 تخم مرغ 6 عدد
2 شیر یا آب نصف لیوان
3 روغن مایع یک استکان
4 گوشت چرخ کرده به مقدار لازم
5 آرد به مقدار لازم
6 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
7 پنیر پارمسان به مقدار لازم

 

طرز تهیه خمیر راویولی ایتالیایی

برای تهیه خمیر راویولی ابتدا در یک ظرف تخم مرغ، شیر و روغن مایع را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. بعد آرد را هم به آن می افزاییم.

مقدار آردی که اضافه می کنیم باید به اندازه ای باشد که یک خمیر یک دست بدست بیاید و به دست نچسبد.

خمیر بدست آمده را داخل یک کیسه نایلونی قرار می دهیم و در یخچال به مدت یک تا دو ساعت می گذاریم و استراحت می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس خمیر را با وردنه پهن می کنیم و به صورت گرد و یا مستطیل قالب می زنیم. ضخامت خمیر خیلی زیاد نباشد.

در یک تابه گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و ادویه می ریزیم و می پزیم. وقتی آماده شد از مایه گوشت داخل خمیر ها می گذاریم.

خمیر ها را با دست جمع می کنیم و می بندیم. با استفاده از یک چنگال لبه های هر راویولی را فشار می دهیم تا خوب بهم بچسبند.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

می توان خمیرها را داخل روغن سرخ کرده و یا داخل استاک مرغ به مدت ده دقیقه بپزیم و به صورت سوپ سرو کنیم.

می توان روی خمیر های پخته سس سفید و پنیر پارمسان بریزیم. این خمیر را می توان در وعده های میان وعده، ناهار و شام نوش جان کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *