ترشی پیاز

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز ترد و خوشمزه خانگی

طرز تهیه ترشی پیاز

ترشی پیاز یکی از پرطرفدارترین ترشی هاست و طعم بسیار خوبی دارد. ترشی پیاز معمولا در کنار غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی سرو می شود.

در تهیه ترشی پیاز هم می توان از پیاز قرمز و هم سفید استفاده کرد. همچنین در تهیه آن از سرکه سفید و قرمز فرق چندانی ندارد و بسته به دلخواه شماست.

ولی برای تهیه این ترشی معمولا از پیازهای قرمز کوچک استفاده می شود ، هم به صورت درسته و هم خرد شده که این بستگی به سلیقه شما دارد.

ترشی پیاز در مدت زمان کمی آماده می شود. پیاز معمولا همیشه در دسترس همه افراد در منزل می باشد و دارای خواص بسیار زیادی است و برای بدن نیز بسیار مفید است.

 

ما به شما پیشنهاد می دهیم تا با آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه به ما همراه باشید و حتما تهیه این ترشی پیاز خوش آب و رنگ را تجربه کنید و لذت ببرید.

 

ترشی پیاز

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز

 

1 پیاز قرمز کوچک یک کیلو گرم
2 سیر سه حبه
3 سرکه سفید یک لیوان
4 نعنا به مقدار لازم
5 کلم قرمز خرد شده به مقدار لازم
6 نمک  یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز به روش خانگی

 

مرحله اول

برای تهیه ترشی پیاز ، اول پیازهای قرمز کوچک را انتخاب می کنیم. بعد پوست آن ها را جدا می کنیم و بعد خوب می شوریم و خشک می کنیم.

برای آماده کردن ترشی باید از شیشه های تمیز و کاملا خشک استفاده کنیم. استفاده از شیشه خشک ترشیه با کیفیت و بهتری به ما می دهد.

همچنین دقت داشته باشید که از شیشه هایی استفاده کنید که درب فلزی داشته باشند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

در این مرحله مقداری نعنای خشک کف شیشه می ریزیم و پیاز ها را تا نصف در شیشه می چینیم. بعد چند حبه سیر بین آن قرار می دهیم.

سپس مقداری کلم قرمز خرد شده را می ریزیم و دوباره پیازها را اضافه می کنیم. می توانیم روی آن مجدد مقداری نعنا بریزیم.

از فلفل قرمز و یا ادویه های دیگر هم می توان در این ترشی استفاد کرد مثل سبزیجات معطر، تخم گشنیز و غیره.

 

برای مشاهده مقاله خواص سیر  کلیک کنید.

 

مرحله سوم

در این قسمت باید نمک و سرکه را اضافه کنیم. برای این کار از یک لیوان سرکه سفید استفاده می کنیم و یک قاشق غذاخوری نمک به آن می افزاییم.

اگر سرکه ما کمی تیز بود می توانیم مقداری آب سرد جوشیده به آن اضافه کنیم. روی پیازها مقداری دیگر کلم قرمز می ریزیم و در شیشه را محکم می بندیم.

 

مرحله آخر

مدت زمان آماده شدن ترشی پیاز 10 روز است. ترشی را در یک مکان خنک قرار دهید. البته بهتر است آن را در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *