املت بامیه لبنانی

طرز تهیه املت بامیه لبنانی

تهیه املت بامیه لبنانی

املت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب لبنان می باشد.این غذا بخاطر وجود بامیه بسیار پرخاصیت می باشد.

این غذا با اینکه اسم املت را گرفته ولی در تهیه آن از تخم مرغ استفاده نمی شود و بیشتر شبیه خوراک بامیه بدون گوشت می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این املت خوشمزه و مفید را تهیه کنید و درکنار خانواده لذت ببرید.

 

املت بامیه لبنانی

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

 

مواد لازم برای تهیه املت

 

1 بامیه  300 گرم
2 سیر خرد شده 3 حبه
3 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
4 فلفل سبز  به مقدار لازم
5 گوجه فرنگی 3 عدد
6 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
7 نمک،فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
8 آب به مقدار لازم

 

دستور پخت املت لبنانی

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا بامیه ها را خوب می شوریم و آبکشی می کنیم. سپس پاک کرده و کنار می گذاریم.

سپس در یک تابه دو قاشق روغن زیتون را می ریزیم و با سیرها و فلفل سبزهای خرد شده روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم.

بعد از آن گوجه فرنگی ها را نگینی خرد می کنیم و به تابه می افزاییم و هم می زنیم. بعد بامیه ها را بدون اینکه خرد کنیم به تابه اضافه می کنیم.

برای اینکه بامیه ها لیز نشوند باید بامیه ها را خوب تفت دهیم. سپس نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.

بهتر است برای خوشرنگ شدن املت یک قاشق رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و مقداری آب می ریزیم تا با حرارت کم پخته شوند.

 

برای مشاهده مقاله خواص و مضرات سیر  کلیک کنید.

 

مدت زمان پخت

برای پخت بامیه حدود نیم ساعت زمان لازم است و تا زمانی که مقداری آب آن کشیده شد آماده سرو می باشد.

شما می توانید املت را در ظرف سرو کنید و به همراه لیمو ترش و سبزیجاتی مثل ریحان و جعفری نوش جان کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات زردچوبه 

 

خواص بی نظیر بامیه

بامیه دارای خواص فراوانی است و حاوی 129 کالری ،آب، پروتئین، چربی ،کربوهیدرات ،فیبر و قند می باشد. بامیه سرشار از آنتی اکسیدان می باشد و طبعی سرد و تر دارد.

برای سلامت قلب و مغز بسیار مفید است. این گیاه پر خاصیت فشار خون و چربی خون را کاهش می دهد و برای کبد نیز بسیار سودمند است.

همچنین مصرف آن به دستگاه گوارش کمک کرده و ضد یبوست است و به مصرف آن برای افرادی که دیابت دارند بسیار توصیه شده است که حتی آن را به صورت خام مصرف کنند.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *