سس مایونز

طرز تهیه سس مایونز خانگی

طرز تهیه سس مایونز سالم خانگی

طرز تهیه سس مایونز خانگی خیلی ساده تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید. استفاده سس مایونز در انواع سالادها و غذاها بسیار رایج می باشد.

بسیاری معتقد هستند که سس مایونز اولین بار در فرانسه در سال ۱۷۵۶ میلادی به شکل مخلوطی از روغن و زرده تخم مرغ تهیه می شد.

البته ذکر شده است که سس مایونز برای اولین بار توسط آشپز های فرانسوی تهیه شده است و مورد استفاده مردم گرفته است.

ما در سایت دنیای زنانه دستور تهیه ی این دستور را آموزش آشپزی می دهیم. بنابراین تهیه آن را تجربه کنید و لذت ببرید.

 

سس مایونز

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سس مایونز خانگی

 

1 زرده تخم مرغ یک عدد
2 روغن مایع  یک پیمانه
3 سرکه  دو قاشق مرباخوری
4 شکر یک قاشق مرباخوری
5 آبلیمو  دو قاشق مرباخوری
6 نمک  یک چهارم قاشق چایخوری
7 فلفل سیاه  به مقدار لازم
8 پودر خردل به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه سس مایونز خانگی خوشمزه

برای تهیه سس مایونز خانگی ابتدا در یک ظرف زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می کنیم. سپس زرده تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ می ریزیم.

بعد نمک، شکر و پودر خردل را به مواد اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم. سپس در ظرفی دیگر سرکه را می ریزیم و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

مقداری از این ترکیب را در کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم و مقدار دیگر را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

سپس همه مواد را هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند و بعد از آن روغن مایع را به مواد اضافه می کنیم. همین طور روغن را کم کم اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.

وقتی که نصف لیوان از روغن را قطره قطره اضافه کردیم صبر می کنیم و سس را مخلوط می کنیم. در این مرحله مایه سس غلیظ شده است.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

در این زمان بقیه مخلوط آبلیمو و سرکه را که در کاسه ریخته بودیم به سس اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

سپس دوباره نصف دیگر لیوان روغن را قطره قطره به سس اضافه می کنیم. دقت کنید مرتب مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا غلظت پیدا کند.

بعد فلفل سیاه را روی سس می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم. این ترکیب سس را به مدت ۲ ساعت در دمای محیط قرار می دهیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

سس را در شیشه می ریزیم و در آن را می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم. سس مایونز خانگی بدلیل نداشتن مواد نگهدارنده بیشتر از یک هفته نمی توان در یخچال نگهداری کرد.

بنابراین بهتر است به اندازه مقدار مصرف خود تهیه کنید و این سس خانگی خوشمزه را با انواع سالادها سرو و نوش جان کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *