سوپ دال عدس

طرز تهیه سوپ دال عدس خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سوپ دال عدس

سوپ دال عدس یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است. دال عدس دانه‌هایی به رنگ قرمز و اندازه ای کوچک‌تر از عدس دارند.

طعم این عدس کمی شبیه به طعم گوجه فرنگی دارد و دارای خواص زیادی است و سرشار از ویتامین های A و B  است.

دال عدس حاوی مقدار قابل توجهی فیبر، آهن و پروتئین می باشد و به تقویت دستگاه گوارش کمک می کند. تهیه این سوپ بسیار ساده است.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش این سوپ خوشمزه استفاده کنید و با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه با ما همراه باشید.

 

سوپ دال عدس

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوپ دال عدس

 

1 دال عدس یک  لیوان
2 پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
3 برنج   نصف لیوان
4 سیب زمینی خرد شده یک عدد
5 هویج خرد شده یک عدد
6 کره یک قاشق غذاخوری
7 سیر خرد شده یک حبه
8 رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
9 آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری
10 زردچوبه به مقدار لازم
11 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

دستور پخت سوپ دال عدس

برای تهیه این سوپ خوشمزه بهتر است اول دال عدس ها را خوب بشوریم و حدود یک ساعت خیس کنیم و کنار می گذاریم.

سپس در یک تابه کره را می اندازیم و پیاز های خرد شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت سیر خرد شده را هم به تابه می افزاییم و با کمی زردچوبه مجدد تفت می دهیم.

بعد نمک و فلفل سیاه را هم به تابه اضافه می کنیم و یک عدد سیب زمینی و هویج را در اندازه های مساوی ریز خرد می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص  سیر 

 

سپس این سبزیجات را در یک قابلمه به همراه چند لیوان آب ، دال عدس ها، برنج و سه قاشق رب گوجه فرنگی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

ترکیب مواد تابه ( سیر و پیاز و ادویه ) را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

در آخر کار برای طعم بهتر سوپ از آب لیمو استفاده می کنیم. به همین سادگی سوپ دال عدس ما آماده سرو می باشد.

 

خواص دال عدس و فواید درمانی آن

دال عدس یک غذای کامل به حساب می آید و انرژی زاست و همچنین غنی از ویتامین های گروه B می باشد و حاوی اسید آمینه های مختلف، پروتئین، آهن،کلسیم، فسفر و مقدار کمی چربی است.

چربی موجود در حبوبات از نوع غیر اشباع است و برای سلامت بدن هیچ ضرری ندارد و برای بدن مفید می باشد.

فیبر موجود در دال عدس برای دستگاه گوارش بسیار مفید می باشد و به درمان بیماری های گوارشی از جمله التهاب و سندرم روده کمک می کند.

همچنین دال عدس به علت داشتن فیبر و منیزیم به سلامت قلب کمک کرده و از مبتلا شدن به بیماری قلب و عروق جلوگیری می کند.

دال عدس جزو حبوبات پرخاصیتی است که به مصرف روزانه آن توصیه می شود، بنابراین آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *