طرز تهیه قارچ شکم پر با سینه مرغ
طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه
طرز تهیه قارچ شکم پر متنوع و راحت است و در آن به جای گوشت چرخ کرده از سینه مرغ استفاده شده است، قارچ شکم پر یک پیش غذای خوشمزه و محبوب است.
قارچ شکم پر مناسب برای تولدها و مجالس ها می باشد و جز فینگر فود ها هم به حساب می آید.
پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این قارچ شکم پر را بپزید و تجربه ای متفاوت داشته باشید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای قارچ شکم پر
1 | سیر | دو حبه |
2 | پیاز | یک عدد |
3 | سینه مرغ | دو عدد |
4 | سس مایونز | به مقدار لازم |
5 | قارچ | نه عدد |
6 | روغن مایع یا کره | به مقدار لازم |
7 | نمک، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
8 | خامه صبحانه | به مقدار لازم |
9 | آویشن | به مقدار لازم |
10 | پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
طرز تهیه قارچ شکم پر
در ابتدا سینه های مرغ را همراه با نمک و فلفل سیاه و کمی آویشن بپزید و بعد قارچ ها را حسابی بشورید و ساقه آن ها را از کلاهکش جدا کنید و به صورت ریز خرد کنید.
سپس یک ماهیتابه بردارید در آن کمی کره و یا روغن مایع بریزید و بعد پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص پودر آویشن |
بعد از پخت مرغ ها ، آن ها را خرد کنید و همراه با ساقه های قارچ خرد شده به پیازهای طلایی شده اضافه کنید و همه مواد را باهم تفت دهید.
سپس خامه ، سس مایونز ، سیر رنده شده و نمک و ادویه جات دلخواه و پودر آویشن را به کل این مواد بیافزایید. وقتیکه مواد باهم تفت داده شدند زیر ماهیتابه را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید.
سپس سینی فر و یا تابه خود را کمی چرب کنید و بعد قارچ ها را در آن بچینید و بعد از مواد آماده شده داخل آن بریزید و بعد روی آن پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه کلیک کنید. |
شما می توانید قارچ شکم پر را هم در فر هم در تابه با حرارت کم بپزید ، ما قارچ ها را در فر با درجه حرارت 180 به مدت یک ربع قرار دادیم تا بپزد و پنیرش آب شود.
حالا قارچ شکم پر خوشمزه ما آماده خوردن است ، می توانید آن را با سس ها و سبزیجات دلخواه سرو کنید. نوش جان.
دستور پخت : سرکار خانم اکبری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.