طرز تهیه آش شولی

طرز تهیه آش شولی یزد

طرز تهیه آش شولی یزدی

طرز تهیه آش شولی بسیار ساده می باشد و جزء آش های خوشمزه و سنتی است که مخصوص شهر یزد می باشد که به روش های مختلفی تهیه می شود.

این آش معمولا با رب انار و یا سرکه مزه‌ دار می‌شود. به عنوان مثال بعضی از یزدی ها در تهیه آن از شلغم و یا چغندر استفاده می کنند.

طبخ این آش خوشمزه در فصل تابستان و زمستان متفاوت است. اگر در تابستان تهیه شود در آن از چغندر و یا عدس استفاده می شود و اگر در زمستان تهیه شود در آن از شغم و ماش استفاده می کنند.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی با استفاده از این دستور ساده در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و  این آش شولی را تهیه کنید و لذت ببرید.

 

طرز تهیه آش شولی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه آش شولی

 

1 سبزی آش یک کیلوگرم
2 چغندر بزرگ خرد شده دو عدد
3 عدس نصف پیمانه
4 پیاز خرد شده سه عدد
5 سرکه نصف پیمانه
6 آرد یک و نیم پیمانه
7 نعنا خشک سه قاشق غذاخوری
8 روغن به مقدار لازم
9 نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش شولی خوشمزه یزد

برای تهیه آش شولی ابتدا در یک قابلمه چغندر های خرد شده را همراه با آب روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به جوش بیاید و بپزد.

سپس سبزی آش را به چغندر های نیم ‌پز شده در قابلمه اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم. عدس ها را از قبل خیس کرده و به سبزی اضافه می کنیم تا خوب بپزند.

بعد مقداری روغن در تابه می ریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم. سپس پیازهای خرد شده را در روغن ریخته و کمی تفت می دهیم تا طلایی شوند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

نمک و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. نعنا خشک را با روغن در تابه می ریزیم و همراه با پیاز داغ تفت می دهیم. بعد مقداری از نعنا و پیاز داغ را در آش ریخته و بقیه را برای تزیین کنار می گذاریم.

بعد از آن آرد را با چهار پیمانه آب سرد در یک ظرف مخلوط می کنیم و پس از پخت کامل چغندر و عدس، مخلوط آرد و آب را کم کم در آش می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

سپس چهار لیوان آب جوش در آش می ریزیم. بعد از حدود ده دقیقه به آش سرکه، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و آش را خوب هم می زنیم.

در آخر آش بعد از حدود ۱۵ دقیقه قل زدن روی حرارت ملایم آماده سرو است. می توانیم آن را با پیاز و نعنا داغ تزیین کنیم.

نوش جان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *