طرز تهیه نان مزگین

طرز تهیه نان مزگین نان محلی( الموت قزوین)

طرز تهیه نان مزگین

طرز تهیه نان مزگین  راحت و ساده است، این نان متعلق به  الموت شهر قزوین است. در این نان از گردو خرد شده و آسیاب شده استفاده شده است از این رو بسیار مقوی و خوشمزه است.

در این نان محلی مقوی می توانید از سیاه دانه هم استفاده کنید، پخت این نان در فر می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان مزگین خوشمزه را یاد بگیرید و تجربه پخت نانی متفاوت را بدست بیاورید.

 

طرز تهیه نان مزگین

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان مزگین

 

1 تخم مرغ + زرده تخم مرغ یک عدد + دو عدد
2 آرد چهار پیمانه
3 شکر یک قاشق چایخوری
4 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
5 گردوی آسیاب شده به مقدار لازم
6 زردچوبه یک قاشق چایخوری
7 نمک دو قاشق چایخوری
8 شیر یک پیمانه
9 سیاه دانه به مقدار لازم
10 روغن مایع شش قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان مزگین خوشمزه

در ابتدا خمیر مایه را همراه با یک قاشق شکر و شیر ولرم در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید خمیر مایه به مدت ده دقیقه بماند تا خمیر مایه به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگتر بقیه شکر و روغن مایع را همراه با تخم مرغ بریزید و با هم حسابی مخلوط کنید. در این مرحله خمیر مایه به عمل آمده را به این مخلوط اضافه کنید و حسابی هم بزنید.

بعد آرد را همراه با نمک کم کم به این مواد اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

خمیر بدست آمده را روی میز کاری که از قبل آرد پاشیده شده قرار دهید و شروع به ورز دادن خمیر به مدت ده دقیقه کنید.

خمیر لطیف و نرم بدست آمده را داخل یک کاسه که از قبل چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید. خمیر را به مدت یک ساعت در محیطی گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.

خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و روی میز کار خود را آردپاشی کنید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید و به شکل گرد به آن فرم دهید و بعد زردچوبه و یا زعفران را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

این مخلوط را روی نان بمالید و بعد روی آن گردوی آسیاب شده بریزید و در صورت دلخواه سیاه دانه بپاشید.

خمیر آماده شده را داخل سینی که از قبل چرب شده و در فری که از قبل گرم شده قرار دهید.

برای اینکه نان شما بافتی نرم داشته باشد یک ظرف آب داخل فر قرار دهید. اجازه دهید خمیرها به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 180 در فر بماند تا بپزند.

حالا نان مزگین خوشمره ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *