طرز تهیه نان کسمه

طرز تهیه نان کسمه (قاق کسمه)

طرز تهیه نان کسمه خوشمزه

طرز تهیه نان کسمه ساده و راحت می باشد، پخت این نان در فر است، نان کسمه یا قاق کسمه یکی ازنان های خوشمزه و مانند شیرینی است.

این نان محلی متعلق به شهرهای قم ، اراک ، قزوین می باشد ، این نان بسیار نازک و ترد است و شیرینی کمی دارد.

پخت این نان با مواد اولیه در دسترس می باشد، نان کسمه جز سوغاتی های خوراکی هم محسوب می شود.

روی این نان خوشمزه کنجد می پاشند، کنجد دارای خواص بسیار زیادی می باشد، کنجد از یبوست جلوگیری می کند و به هضم غذا کمک می کند.

این نان محلی خوشمزه را در وعده صبحانه و عصرانه همراه چایی میل می کنند.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان کسمه را در سایت دنیای زنانه فرا بگیرید و حتما آن را بپزید و تجربه ای متفاوت را بدست آورید و کنار خانواده میل کنید و  لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان کسمه

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان کسمه

 

1 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
2 زرده تخم مرغ دو عدد
3 آرد یک کیلو
4 ماست سفت با غلیظ دو قاشق سوپ خوری
5 شکر یک لیوان
6 وانیل یک قاشق چایخوری
7 کره با روغن مایع یک لیوان
8 جوش شیرین یک قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای رومال نان

 

1 تخم مرغ یک عدد
2 کنجد به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان کسمه یا قاق کسمه

در ابتدا در یک ظرف خمیر مایه را با یک چهارم آب ولرم به همراه یک قاشق سوپ خوری شکر بریزید و با هم مخلوط کنید.

اجازه دهید خمیرمایه به مدت ده دقیقه بماند تا کاملا به عمل بیاید. سپس شکر را با آب در یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شکر در آب حل شود و به مدت یک دقیقه بجوشد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا محلول آب و شکر خنک شوند. در مرحله بعدی ماست را با جوش شیرین در یک ظرف  بریزید و مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس در یک ظرف بزرگ تخم مرغ را به همراه روغن یا کره بریزید و با هم مخلوط کنید. به این مواد وانیل و هل را هم اضافه کنید و باهمزن برقی هم بزنید تا با هم حسابی مخلوط شوند.

سپس در این مرحله خمیر مایه به عمل آمده را به همراه مخلوط ماست و جوش شیرین و محلول آب و شکر سرد شده به کل این مواد اضافه کنید.

در مرحله آخر آرد را کم کم به کل مواد اضافه کنید و حسابی همه مواد را هم بزنید. خمیر را تا جاییکه به دست شما نچسبد ورز دهید و بعد روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

اجازه دهید خمیر به مدت سه ساعت بماند تا حسابی استراحت کند و حجمش دوبرابر شود. بعد از استراحت کافی خمیر، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را به اندازه یک گلوله کوچک تقسیم کنید.

سپس با وردنه آن را باز کنید و روی آن را با تخم مرغ  رومال کنید و بعد به اندازه دلخواه روی آن کنجد بپاشید.

خمیرهای آماده شده درسینی فر را با فاصله از هم بچینید و آن ها را به مدت ده دقیقه و با درجه حرارت 170 در فر قرار دهید تا بپزد و رنگش قهوه ای شود.

حالا نان کسمه خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

3 پاسخ
  1. منصور
    منصور گفته:

    در بخش مواد لازم هیچ اشاره ای به میزان آبیکه باید یک لیوان شکر استفاده نشده
    لطفا”بفرمائید برای یک لیوان شکر ازچه مقدار آب استفاده شود
    با تشکر ودوردبی پایان

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *