طرز تهیه نان برساق

طرز تهیه نان برساق

طرز تهیه نان محلی برساق

طرز تهیه نان برساق خیلی متنوع و در عین حال بسیار ساده می باشد. این نان محلی خوشمزه در شهر های مختلف کشور تهیه می شود.

نان برساق یک نان روغنی محلی است که در شهر های همدان، کردستان و لرستان و بعضی از شهر های دیگر پخته می شود و در روغن سرخ می شود.

در این نان خوشمزه از زردچوبه استفاده شده است، از این رو این نان خواص بی نظیری دارد. این نان شیرینی نسبتا کمی دارد و از مواد اولیه ابتدایی برای نان در آن استفاده می شود.

زردچوبه خواص بسیار زیادی بر سلامتی انسان دارد و دارای کورکومین می باشد و منبعی از پتاسیم و آهن، ویتامین های C و B6 است.

 

پیشنها می کنیم آموزش این نان محلی برساق خوشمزه و مقوی را در سایت دنیای زنانه فرا بگیرید و حتما آن را بپزید و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه نان برساق

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان برساق

 

1 آرد 1 کیلو گرم
2 تخم مرغ 1 عدد
3 شکر 1 پیمانه
4 نمک و زردچوبه  به مقدار لازم
5 شیر 1 پیمانه
6 روغن جامد 1 قاشق غذاخوری
7 روغن برای سرخ کردن نان  به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان روغنی برساق

برای تهیه نان روغنی برساق در یک ظرف آرد، تخم مرغ، شکر، شیر، روغن جامد، نمک و زردچوبه را می ریزیم.

همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید. برای اینکه خمیر به دست نچسبد به آن کمی آرد اضافه می‌کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

خمیر بدست آمده باید طوری باشد که به دست نچسبد و وقتی خمیر را ورز می‌دهیم کاملاً یکدست شود.

بعد از ورز دادن روی خمیر را با یک کیسه فریزر می پوشانیم و در یک جای نسبتاً خنک، به مدت یک روز قرار می دهیم تا خمیر ما به عمل بیاید.

بعد از اینکه خمیر به عمل آمد روی سطح کار کمی آرد می پاشیم و به اندازه گردو از خمیر برمی داریم. با استفاده از وردنه خمیر را باز می کنیم. خمیر خیلی نباید نازک باشد.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

بعد ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و در آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود.

نان ها را روی حرارت ملایم سرخ می کنیم و نان ها را زیر رو می کنیم و سریع از روی حرارت بر می داریم.

به همین سادگی نان روغنی برساق محلی خوشمزه ما آماده سرو می شود. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *