طرز تهیه نان تاجیکستانی خوشمزه
طرز تهیه نان تاجیکستانی
طرز تهیه نان تاجیکستانی ساده ، راحت و در فر تهیه می شود، این نان خوشمزه متعلق به کشور تاجیکستان است.
برای تهیه خمیر این نان نیاز به چندین بار استراحت می باشد، برای وعده صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است. این نان با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود.
پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و این نان تاجیکستانی خوشمزه را حتما بپزید و تجربه پخت نانی متفاوت را بدست بیاورید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه نان تاجیسکتانی
1 | شکر | نصف پیمانه |
2 | دارچین | یک قاشق غذاخوری |
3 | آرد نان فانتزی | سه و نیم پیمانه |
4 | کره به دمای محیط رسیده | چهل گرم |
5 | زرده تخم مرغ | یک عدد |
6 | روغن مایع | به مقدار لازم |
7 | آب ولرم | نصف پیمانه |
8 | خامه | صد و پنجاه گرم |
9 | نمک | یک دوم قاشق چایخوری |
10 | شکر | نصف پیمانه |
11 | خمیر مایه فوری | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان تاجیکستانی
در ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و آرد را داخل آن بریزید و شروع به گود کردن آرد از وسط کنید. سپس آب ولرم ، خمیر مایه و شکر را به آن بیافزایید و شروع به هم زدن کنید.
در این مرحله دارچین و نمک را به کل مواد اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس کره به دمای محیط رسیده را همراه با خامه به کل مواد اضافه کنید و کم کم شروع به ورز دادن کنید.
بعد آب را کم کم به کل مواد بیافزایید و دوباره شروع به ورز دادن کنید و بعد از ورز دادن خمیر را جمع کنید. اجازه دهید که خمیر به مدت 40 تا 50 دقیقه بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.
بعد از استراحت کافی خمیر ، پفش را با دست بگیرید و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و شروع به چونه گیری کنید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
سپس روی خمیر ها را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ربع بماند تا دوباره استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید و دوباره به آن به مدت یک ربع استراحت دهید.
سپس روی خمیرها را سوراخ هایی ایجاد کنید و بعد زرده تخم مرغ با را کمی روغن مایع مخلوط کنید و روی نان ها رومال کنید.
خمیرهای آماده شده را در فری که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزد.
حالا نان تاجیکستانی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.
نان سنتی و محلی
برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.