طرز تهیه نان تاجیکستانی

طرز تهیه نان تاجیکستانی خوشمزه

طرز تهیه نان تاجیکستانی

طرز تهیه نان تاجیکستانی ساده ، راحت و در فر تهیه می شود، این نان خوشمزه متعلق به کشور تاجیکستان است.

برای تهیه خمیر این نان نیاز به چندین بار استراحت می باشد، برای وعده صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است. این نان با مواد اولیه  در دسترس تهیه می شود.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و این نان تاجیکستانی خوشمزه را حتما بپزید و تجربه پخت نانی متفاوت را بدست بیاورید.

 

طرز تهیه نان تاجیکستانی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان تاجیسکتانی

 

1 شکر نصف پیمانه
2 دارچین یک قاشق غذاخوری
3 آرد نان فانتزی سه و نیم پیمانه
4 کره به دمای محیط رسیده چهل گرم
5 زرده تخم مرغ یک عدد
6 روغن مایع به مقدار لازم
7 آب ولرم نصف پیمانه
8 خامه صد و پنجاه گرم
9 نمک یک دوم قاشق چایخوری
10 شکر نصف پیمانه
11 خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان تاجیکستانی

در ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و آرد را داخل آن بریزید و شروع به گود کردن آرد از وسط کنید. سپس آب ولرم ، خمیر مایه و شکر را به آن بیافزایید و شروع به هم زدن کنید.

در این مرحله دارچین و نمک را به کل مواد اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس کره به دمای محیط رسیده را همراه با خامه به کل مواد اضافه کنید و کم کم شروع به ورز دادن کنید.

بعد آب را کم کم به کل مواد بیافزایید و دوباره شروع به ورز دادن کنید و بعد از ورز دادن خمیر را جمع کنید. اجازه دهید که خمیر به مدت 40 تا 50 دقیقه بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

بعد از استراحت کافی خمیر ، پفش را با دست بگیرید و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و شروع به چونه گیری کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک

 

سپس روی خمیر ها را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ربع بماند تا دوباره استراحت کند.

بعد از استراحت خمیر، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید و دوباره به آن به مدت یک ربع استراحت دهید.

سپس روی خمیرها را سوراخ هایی ایجاد کنید و بعد زرده تخم مرغ با را کمی روغن مایع مخلوط کنید و روی نان ها رومال کنید.

خمیرهای آماده شده را در فری که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان تاجیکستانی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *