خواص دارچین

خواص دارچین

خواص دارچین

خواص دارچین بسیار زیاد و شگفت انگیز می باشد. دارچین یک گیاه دارویی خوشبو و همچنین یک نوع ادویه می باشد که در غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از دارچین به دو هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر باستان برمی گردد . درخت دارچین بیشتر در هند و چین می روید.

دارچین در ایران هم تولید و مصرف می شود و بیشترین کاربرد در قنادی ها و مغازه ها به صورت پودر دارچین می باشد.

همچنین در نذری ها برای تزیین حلیم و شله زرد هم استفاده می شود.

دارچین سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن مانند کلسیم ، آهن و منگنز می باشد.

 

خواص دارچین

انواع دارچین

دارچین دو نوع می باشد یک دارچین به نام دارچین سیلان که برای کشور هند می باشد و دیگری دارچین کاسیا که برای کشور چین است.

بهتر است که از دارچین سیلان بیشتر استفاده شود به دلیل اینکه این دارچین کومارین کمتری دارد و مصرف زیاد آن خطری برای افراد ندارد.

 

خواص دارچین

  • جلوگیری از آلزایمر
  • کنترل قند خون
  • کمک به بهداشت دهان و دندان
  • جلوگیری از بیماری های قلبی
  • کاهش کلسترول و تری گلیسیرید
  • تقویت عملکرد مغز
  • کاهش وزن
  • سرشاز از آنتی اکسیدان
  • کاهش اضطراب و استرس
  • باعث تقویت بینایی
  • تقویت کننده مغز ، قلب ، کبد و معده
  • نشاط آور ،برطرف کننده عفونت ها
  • دم کرده دارچین باعث تنظیم عادت ماهیانه
  • خاصیت ضد ویروسی
  • خاصیت تب بری
  • پیگشیری از بیماری ام اس
  • درمان اگزما
  • افرایش میل جنسی
  • جلوگیری از روند پیری و مانع چین و چروک پوست
  • جلوگیری از ریزش مو
  • تسکین درد عضلات و سردرد
  • درمان سرماخودرگی و سرفه
  • برطرف کننده سوزش و ناراحتی های مجاری ادرار و باعث افزایش حجم ادرار
  • کمک به درمان بیماری HIV
  • کمک به درمان بیماری PM
  • خاصیت حجم دهندگی به لب

 

مضرات و موارد منع مصرف دارچین

  • مصرف زیاد آن باعث زخم دهان
  • مصرف زیاد باعث مشکلات تنفسی
  • مصرف زیاد آن به خاطر داشتن کومارین زیاد منجر به آسیب کبدی می شود
  • منع مصرف آن برای زنان باردار
  • مصرف زیاد آن باعث افزایش ضربان قلب
  • به خاطر اینکه یک رقیق کننده خون است منع مصرف آن برای افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مثل وارفارین و آسپرین استفاده می کنند توصیه می شود
  • بهتر است در زمان شیردهی مصرف نشود چون باعث ایجاد تب های ناشناخته و زخم های گوارشی می شود

 

طرز تهیه دمنوش دارچین

در ابتدا مقدار کمی زنجبیل را همراه با دارچین در یک و نیم لیوان آب ریخته و بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مدت دو دقیقه بجوشد.

سپس آن را از روی حرارت بردارید داخل یک قوری بریزید و اجازه بدهید بر روی کتری به مدت ده دقیقه دم بکشد.

بعد چند قطره آبلیمو تازه و عسل را به آن اضافه کنید. دمونوش دارچین خوشمره ما آماده خوردن است . نوش جان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *