خواص دارچین
خواص دارچین
خواص دارچین بسیار زیاد و شگفت انگیز می باشد. دارچین یک گیاه دارویی خوشبو و همچنین یک نوع ادویه می باشد که در غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از دارچین به دو هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر باستان برمی گردد . درخت دارچین بیشتر در هند و چین می روید.
دارچین در ایران هم تولید و مصرف می شود و بیشترین کاربرد در قنادی ها و مغازه ها به صورت پودر دارچین می باشد.
همچنین در نذری ها برای تزیین حلیم و شله زرد هم استفاده می شود.
دارچین سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن مانند کلسیم ، آهن و منگنز می باشد.
انواع دارچین
دارچین دو نوع می باشد یک دارچین به نام دارچین سیلان که برای کشور هند می باشد و دیگری دارچین کاسیا که برای کشور چین است.
بهتر است که از دارچین سیلان بیشتر استفاده شود به دلیل اینکه این دارچین کومارین کمتری دارد و مصرف زیاد آن خطری برای افراد ندارد.
خواص دارچین
- جلوگیری از آلزایمر
- کنترل قند خون
- کمک به بهداشت دهان و دندان
- جلوگیری از بیماری های قلبی
- کاهش کلسترول و تری گلیسیرید
- تقویت عملکرد مغز
- کاهش وزن
- سرشاز از آنتی اکسیدان
- کاهش اضطراب و استرس
- باعث تقویت بینایی
- تقویت کننده مغز ، قلب ، کبد و معده
- نشاط آور ،برطرف کننده عفونت ها
- دم کرده دارچین باعث تنظیم عادت ماهیانه
- خاصیت ضد ویروسی
- خاصیت تب بری
- پیگشیری از بیماری ام اس
- درمان اگزما
- افرایش میل جنسی
- جلوگیری از روند پیری و مانع چین و چروک پوست
- جلوگیری از ریزش مو
- تسکین درد عضلات و سردرد
- درمان سرماخودرگی و سرفه
- برطرف کننده سوزش و ناراحتی های مجاری ادرار و باعث افزایش حجم ادرار
- کمک به درمان بیماری HIV
- کمک به درمان بیماری PM
- خاصیت حجم دهندگی به لب
مضرات و موارد منع مصرف دارچین
- مصرف زیاد آن باعث زخم دهان
- مصرف زیاد باعث مشکلات تنفسی
- مصرف زیاد آن به خاطر داشتن کومارین زیاد منجر به آسیب کبدی می شود
- منع مصرف آن برای زنان باردار
- مصرف زیاد آن باعث افزایش ضربان قلب
- به خاطر اینکه یک رقیق کننده خون است منع مصرف آن برای افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مثل وارفارین و آسپرین استفاده می کنند توصیه می شود
- بهتر است در زمان شیردهی مصرف نشود چون باعث ایجاد تب های ناشناخته و زخم های گوارشی می شود
طرز تهیه دمنوش دارچین
در ابتدا مقدار کمی زنجبیل را همراه با دارچین در یک و نیم لیوان آب ریخته و بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مدت دو دقیقه بجوشد.
سپس آن را از روی حرارت بردارید داخل یک قوری بریزید و اجازه بدهید بر روی کتری به مدت ده دقیقه دم بکشد.
بعد چند قطره آبلیمو تازه و عسل را به آن اضافه کنید. دمونوش دارچین خوشمره ما آماده خوردن است . نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.