طرز تهیه سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج

طرز تهیه سوفله اسفناج خوشمزه

طرز تهیه سوفله اسفناج بسیار راحت و سریع می باشد و در فر یا تنور تهیه می شود. تهیه سوفله بر پایه تخم مرغ است.
تهیه سوفله با مواد مختلف و به روش های مختلفی است و به عنوان غذای اصلی و یا دسر سرو می‌شود.

سوفله معمولا از دو ماده اصلی تشکیل می شود که شامل کرم پاتیسیر ( پوره ) و سسی است که از کرم و خامه تشکیل می شود و دیگری از سفیده تخم مرغ زده شده که همان مرنگ یا پفک است.

اگر سوفله برای دسر تهیه شود از موادی مانند پنیر ، میوه ها ، مربا ، شکلات، موز و لیمو و اگر برای غذا تهیه شود از سیب زمینی ، ژامبون , سبزیحات , مرغ استفاده می شود.

پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و این سوفله اسفناج خوشمزه را حتما درست کنید و تجربه ای متفاوت را بدست بیارید.

 

طرز تهیه سوفله اسفناج

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوفله اسفناج

 

 

1 اسفناج دویست گرم
2 آرد نول  دو قاشق غذاخوری
3 کره  صد گرم
4 روغن مایع  به مقدار لازم
5 شیر  یک لیوان
6 تخم مرغ  سه عدد ( زرده و سفیده جدا )
7 پنیر پارمزان رنده شده  پنجاه گرم
8 نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوفله اسفناج

برای تهیه سوفله خوشمزه اسفناج اول در یک ماهیتابه کره و مقداری روغن مایع می ریزیم و به آن آرد اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

بعد از کمی تفت ماهیتابه را از روی حرارت برداریم و کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.

در قابلمه ای دیگر ، شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود و آن را کم کم به ماهیتابه ای که آرد را در آن تفت دادیم اضافه می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

این ترکیب را روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود و به غلظت خوبی برسد.

ظرف را از روی حرارت بر میداریم و مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم، بعد مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.

این ترکیب را به مدت نیم ساعت در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود . بعد زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

در تابه ای دیگر اسفناج را به همراه نمک و فلفل سیاه تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا آب اسفناج کاملاً کشیده شود، بعد آن را ریز خرد می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص شگفت انگیز تخم مرغ  کلیک کنید.

 

اسفناج را به همراه پنیر پارمزان به بقیه مواد اضافه می کنیم . در آخر در یک ظرف ، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی هم می زنیم تا فرم بگیرد.

بعد آن را به تدریج به مخلوط اسفناج اضافه می کنیم. ترکیب به دست آمده را در قالب های دلخواه می ریزیم.

قالب ها را به مدت نیم ساعت در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا بپزد.

سوفله اسفناج خوشمزه ما آماده سرو است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *