طرز تهیه نان لانه زنبوری

طرز تهیه نان لانه زنبوری پنیری

طرز تهیه نان لانه زنبوری

طرز تهیه نان لانه زنبوری راحت است و در فر می باشد، خمیر این نان به شکل لانه زنبور در قالب قرار میگیرد از این رو به نان لانه زنبوری معروف شده است.

این نان بافت نرم و لطیفی دارد و مناسب برای وعده صبحانه ، عصرانه است ، خمیر این نان نیاز به دو بار استراحت دارد.

در این نان از پنیر خامه ای استفاده شده است بنابراین طعم عالی و بی نظیری دارد.

 

پیشنهاد می کنیم این نان لانه زنبوری خوشمزه را حتما تهیه کنید و لذت پخت نانی متفاوت را ببرید و تجربه ای تازه داشته باشید و با آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه نان لانه زنبوری

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان لانه زنبوری

 

1 تخم مرغ یک عدد + یک زرده
2 خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
3 شکر یک قاشق غذاخوری
4 نمک یک چهارم قاشق چایخوری
5 پنیر خامه ای به مقدار لازم
6 آرد سه پیمانه
7 روغن یک چهارم پیمانه
8 شیر گرم یک لیوان
9 کنجد ، سیاه دانه به مقدار لازم
10 زعفران دم کرده به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان لانه زنبوری

در ابتدا در یک ظرف شکر و شیر را همراه با خمیر مایه بریزید و باهم مخلوط کنید و روی آن را یک نعلبکی قرار دهید. اجازه دهید که خمیر مایه شما به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگتر نمک و شکر را همراه با آرد بریزید و با هم مخلوط کنید. بعد شیر و تخم مرغ ، روغن را به این مخلوط اضافه کنید و با هم حسابی هم بزنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس خمیر مایه به عمل آمده را به این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و ورز دهید. روی خمیر بدست آمده را با پارچه ای را تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت بماند تا حجمش دو برابر شود.

بعد از اینکه خمیر استراحت کافی را کرد خمیر را بردارید و به قسمت های مساوی و کوچک تقسیم کنید. سپس خمیرها را با وردنه باز کنید و یک تکه از پنیر خامه ای را در وسط خمیر قرار دهید.

خمیر ها را به صورت گلوله ای کوچک دربیاورید و از وسط داخل قالبی که چرب شده شروع به چیدن به صوت لانه زنبور کنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

روی نان ها را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ربع بماند تا استراحت کنند.

بعد از استراحت دوم خمیر، روی خمیر ها را با مخلوط شیر ، زرده تخم مرغ ، زعفران رومال کنید و در صورت دلخواه رویش کنجد و یا سیاه دانه بریزید.

خمیرهای آماده شده را به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 180 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

حالا نان لانه زنبوری خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *