طرز تهیه نان پستو خانگی

طرز تهیه نان پستو خانگی

طرز تهیه نان پستو خانگی

طرز تهیه نان پستو خانگی خیلی ساده تر از آن چیزی است که فکرش را بکنید. شاید نام نان پستو را در بین نان ها کمتر شنیده باشید.

نان پستو یک نان خاص با طعمی فوق العاده و بی نظیر می باشد که حتما باید طعم آن را امتحان کنید.

در تهیه این نان از مخمر استفاده نمی شود و خیلی سریع و راحت درست می شود چون نیاز به ور آمدن خمیر ندارد.

در پخت این نان خوشمزه از مواد اولیه ای شبیه به سس پستو استفاده می شود پس باید طعم لذیذی داشته باشد.

در تهیه این نان از ریحان و دانه‌های کاج بو داده استفاده می شود که به نان یک عطر خاص و یک بافت ترد می دهد.

نان پستو دارای ظاهری بسیار جذاب است و بخاطر وجود ریحان در آن طعم بی نظیری به این نان خوشمزه می دهد.

 

شما می توانید این نان پستو خانگی لذیذ را با استفاده از این آموزش در سایت دنیای زنانه تهیه کنید و عصر دل انگیزی را برای خود و خانواده رقم بزنید.

 

طرز تهیه نان پستو خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان پستو

 

1 آرد 2 لیوان
2 ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری
3 نمک 1 قاشق چایخوری
4 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
5 جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
6 تخم مرغ 1 عدد
7 روغن زیتون 1/4 لیوان
8 دانه کاج بو داده نصف لیوان
9 باترمیلک 1 لیوان
10 پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان

 

* باترمیلک از شیر مقداری غلیظ ‌تر می باشد و طعم آن شبیه به ماست یا دوغ است. باترمیلک سرشار از پروبیوتیک است و مانند ماست یا کفیر از باکتری ‌های فعال تشکیل شده است که به فرآیند هضم کمک می کند. *

طرز تهیه نان پستو خوشمزه خانگی

برای تهیه نان پستو ابتدا در یک ظرف بزرگ ، آرد ، نمک ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین را با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

در ظرفی دیگر تخم مرغ ، روغن زیتون و باترمیلک را به آن اضافه می کنیم و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.

سپس مواد مایع را به ظرف مواد خشک اضافه کرده و هم می زنیم. از قبل دانه‌های کاج را در سینی فر می ریزیم و با دست پخش می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سینی فر را به مدت ۵ دقیقه در فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا دانه های کاج کمی طلایی رنگ شوند. بعد از فر خارج کرده و کنار می گذاریم.

در مرحله بعد دانه‌های کاج بو داده ، پنیر پارمزان رنده شده و برگ‌های ریحان خرد شده را اضافه می کنیم.

مواد را خیلی زیاد هم نمی زنیم فقط کمی مخلوط می کنیم. از قالب لوف استفاده می کنیم. آن را با اسپری روغن چرب می کنیم و خمیر را داخل قالب لوف می ریزیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

البته از هر قالبی می توانیم استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای است و به خودتان بستگی دارد.

فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا نان پستو ما آماده شود.

به همین سادگی نان پستو خوشمزه ما در زمان خیلی کمی آماده می شود. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *