طرز تهیه نان فلفلی خانگی

طرز تهیه نان فلفلی خانگی

طرز تهیه نان فلفلی خانگی

طرز تهیه نان فلفلی خانگی بسیار ساده می باشد. این نان محبوب کسانی است که عاشق طعم تندی هستند. نان فلفلی روش های پخت متفاوتی دارد.

در تهیه این نان از انواع فلفل ها استفاده می شود که طعم فوق العاده ای به نان می دهد. در تهیه این نان از خمیرمایه استفاده می شود و احتیاج به ورز دادن کمی دارد و خیلی سریع آماده می شود.

 

شما می توانید با این دستور ساده در سایت دنیای زنانه یک نان فلفلی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید و با آموزش های آشپزی بیشتر با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه نان فلفلی خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان فلفلی خانگی

 

1 آرد  5 پیمانه 
2 خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
3 کره 75 گرم
4 روغن زیتون نصف پیمانه
5 شکر 1 قاشق غذاخوری
6 شیر 2 پیمانه
7 تخم مرغ 1 عدد
8 نمک 1 قاشق مرباخوری

 

مواد سس فلفل برای روی نان فلفلی خانگی

 

1 فلفل قرمز تازه 1 عدد
2 رب فلفل 1 قاشق غذاخوری
3 فلفل قرمز تند 1 قاشق مرباخوری
4 فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
5 رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
6 زیره 1 قاشق چایخوری
7 پیاز 1 عدد
8 آویشن 1 قاشق مرباخوری
9 نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
10 کنجد 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان فلفلی خانگی خوشمزه

برای تهیه نان فلفلی خانگی ابتدا در یک ظرف یک پیمانه شیر ولرم را با شکر و خمیرمایه مخلوط کرده و به آن حدود 15 دقیقه استراحت می دهیم.

در ظرفی دیگر آرد را ریخته و مخلوط خمیرمایه ، بقیه ی شیر، شکر ، روغن زیتون ، کره ، تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.

خمیر بدست آمده را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید. روی خمیر را با پارچه می پوشانیم و یک ساعت استراحت می دهیم تا به عمل بیاید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

برای تهیه ی سس فلفلی، در یک تابه پیاز و فلفل قرمز خرد شده را در روغن تفت می دهیم .بعد رب گوجه فرنگی و رب فلفل را هم اضافه کرده و تفت می دهیم.

سپس فلفل سیاه ، فلفل قرمز تند، نعناع خشک، آویشن، زیره ، و کنجد را اضافه می کنیم و مجدد چند دقیقه مواد را تفت می دهیم.

کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم . از خمیر، مقداری به اندازه یک توپ کوچک بر می داریم و در کف دست، گِرد می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص فلفل سیاه

 

خمیر ها را با فاصله در سینی می چینیم و با دست روی آن ها را صاف می کنیم و روی هر کدام از خمیرها را با سس فلفلی می پوشانیم.

سپس به خمیر به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم. سپس سینی را در فری که از قبل گرم شده با دمای 175 درجه ی سانتی گراد، قرار می دهیم و نان فلفلی هارا به مدت 20 دقیقه می پزیم.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *