طرز تهیه نان عدس خانگی

طرز تهیه نان عدس خانگی خوشمزه

طرز تهیه نان عدس خانگی

طرز تهیه نان عدس خانگی ساده و راحت است و بدون نیاز به فر می باشد. در این نان خوشمزه از عدس و سبزیجات تازه استفاده شده است از این رو بسیار پرخاصیت می باشد.

دقت کنید برای اینکه نانی لطیف و ترد داشته باشید خمیر این نان خوشمزه نیاز به دوبار استراحت دارد.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان خوشمزه را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و لذت تجربه این نان عدس خانگی متفاوت را بدست بیارید.

 

طرز تهیه نان عدس خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان عدس

 

1 عدس پخته شده یک سوم لیوان
2 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
3 شکر یک قاشق غذاخوری
4 آب ولرم یک لیوان
5 آرد سه لیوان
6 تخم مرغ یک عدد
7 ماست یک چهارم لیوان
8 نمک یک قاشق غذاخوری
9 روغن زیتون یک چهارم لیوان
10 سبزیجات تازه سرخ شده و یا پیاز به مقدار لازم
11 پوره عدس به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان عدس خانگی خوشمزه

در ابتدا در یک ظرف خمیر مایه را همراه با شکر و آب ولرم بریزید و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید که خمیر مایه به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگتر ماست را همراه با تخم مرغ و نمک بریزید و این مواد را با هم مخلوط کنید.

بعد در این مرحله عدس ، آرد و روغن زیتون را به کل این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

لازم به ذکر است که خمیر باید به دست شما نچسبد، خمیر بدست آمده را شروع به ورز دادن کنید.

سپس روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت دو ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود.

در این مرحله مواد میانی خمیر را آماده کنید ، مقداری از عدس پخته شده را همراه با پیاز داغ و ادویه های دلخواه کمی تفت دهید و کنار بگذارید.

سپس مواد میانی را به صورت توپک های گرد فرم دهید، پف خمیر استراحت کرده را بگیرید و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص زیتون  کلیک کنید.

 

خمیر را می توانید به شش یا هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیرها را دوباره به مدت نیم ساعت دیگر استراحت بدهید و بعد خمیرها را با وردنه باز کنید.

توپک های آماده کرده را داخل خمیر قرار دهید و ببندیدش و جمع کنید. بعد دوباره روی نان ها را وردنه بکشید و به شکل دایره پهنش کنید.

سپس یک ماهیتابه بردارید داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید روغن حسابی داغ شود و بعد خمیرها را داخل تابه بیاندازید.

اجازه دهید هر طرف دو دقیقه سرخ شود و بعد خمیر را برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.

حالا نان عدس خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *