طرز تهیه نان دست پیچ خانگی

طرز تهیه نان دست پیچ خانگی

طرز تهیه نان دست پیچ خانگی

طرز تهیه نان دست پیچ خانگی بسیار ساده می باشد و در منزل به راحتی آماده می شود. تهیه این نان زمان زیادی نمی برد.

در تهیه و پخت نان دست پیچ از خمیر مایه استفاده می شود و این خمیر به استراحت نیاز دارد. خمیری که بدست می آید باید سبک ، صاف و یکدست باشد و در آن حباب نداشته باشد.

تهیه این نان خوشمزه بسیار راحت می باشد و معمولا مواد اولیه آن همیشه در دسترس همه افراد است. این نان در فر تهیه می شود و در مدت زمان کمی آماده می شود.

 

به شما پیشنهاد می دهیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و از دستور نان دست پیچ خانگی لذت ببرید.

 

طرز تهیه نان دست پیچ خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان دست پیچ

 

1 آرد 2 لیوان
2 خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
3 شیر ولرم 1 لیوان
4 تخم مرغ 2 عدد
5 نمک به مقدار لازم
6 کره 100 گرم
7 رنده پوست پرتقال به مقدار لازم
8 شکر 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان دست پیچ خوشمزه

برای تهیه نان دست پیچ خانگی ابتدا در یک ظرف خمیر مایه ،شیر ولرم را به همراه شکر می ریزیم. مواد را با هم مخلوط می کنیم و در یک محیط نسبتا گرم به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا بعمل بیاید.

در ظرفی دیگر آرد، نمک و شکر را ریخته و مواد را مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. کره ذوب شده و تخم مرغ ها را هم اضافه می کنیم. سپس خمیر مایه و رنده پوست پرتقال را هم به ظرف می افزاییم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

همه مواد را به مخلوط آرد، نمک و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم.

خمیر را در یک کاسه ای که کمی از قبل چرب کردیم قرار می دهیم . روی آن را می پوشانیم و به مدت 2 ساعت به آن استراحت می دهیم.

وقتی خمیر حجم پیدا کرد با دست هوای داخل آن را خارج می کنیم و مجدد آن را ورز می دهیم. روی سطح کار خمیر را به صورت نوار فرم می دهیم. نوار را پیچ می دهیم و در داخل قالبی که چرب کردیم می گذاریم.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

ری قالب را با دستمال پارچه ای می پوشانیم و دوباره به مدت 1 ساعت به آن استراحت می دهیم. برای رومال نان، یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق سوپ خوری شیر را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم.

برای تزیین نان می توانیم از کنجد و یا خلال بادام استفاده کنیم. فر را از قبل گرم می کنیم. فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و قالب خمیر را به مدت نیم ساعت در فر قرار می دهیم و می پزیم.

نوش جان.

 

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *