طرز تهیه نان مرغ خانگی

طرز تهیه نان مرغ خانگی خوشمزه

طرز تهیه نان مرغ خانگی

طرز تهیه نان مرغ خانگی ساده و به راحتی با مواد اولیه در دسترس می باشد، این نان به خاطر استفاده از مرغ بسیار خوشمزه و به عنوان غذا یا پیش غذا هم محسوب می شود.

نان مرغ بسیار لذیذ و خوش طعم است و پخت آن در فر می باشد، خمیر این نان نیاز به چندین بار استراحت دارد.

همه افراد معمولا طعم مرغ را دوست دارند و یکی از غذاهای مورد علاقه اشان است. بنایراین تهیه نان با مرغ باید بسیار خوشمزه باشد.

نان مرغ بسیار پرطرفدار است شما می توانید به آن مواد دیگری هم بیافزایید ، در این نان علاوه بر سینه مرغ ، پنیر پیتزا یا موزارلا، قارچ هم استفاده شده است.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و با تهیه این نان مرغ خانگی خوشمزه همراه ما باشید.

 

طرز تهیه نان مرغ خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان مرغ

 

1 خمیر مایه فوری یک قاشق چایخوری
2 تخم مرغ یک عدد
3 آرد 250 گرم
4 سینه مرغ یک عدد
5 کره به دمای محیط رسیده سه قاشق غذاخوری
6 نمک یک قاشق چایخوری
7 شکر یک قاشق چایخوری
8 شیر ولرم نصف لیوان
9 زعفران به میزان لازم
10 پنیر موزارلا به میزان دلخواه
11 قارچ نگینی خرد شده یک لیوان یا به اندازه دلخواه
12 آویشن به میزان لازم

 

طرز تهیه نان مرغ خانگی

در ابتدا در یک ظرف تخم مرغ ، شیر، خمیر مایه و شکر را بریزید و با هم حسابی مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم به همراه نمک به این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

خمیر بدست آمده را شروع به ورز دادن کنید و به مدت پنج دقیقه ورز دهید. در این مرحله کره به این خمیر اضافه کنید.

سپس خمیر را به مدت 12 دقیقه با دست ورز دهید و بعد به مدت 5 تا 7 دقیقه در میکسر ورز دهید. با این روش خمیری نرم و لطیف بدست میارید، بعد خمیر را جمع کنید و روی آن را بپوشانید.

اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت و نیم بماند تا استراحت کند، بعد از استراحت کافی، خمیر دیگر چسبندگی قبل را ندارد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

طرز تهیه مواد میانی نان مرغ خانگی

در ابتدا سینه مرغ را در ماهیتابه که کره در آن ریخته شده است کمی تفت دهید. سپس نمک و زعفران را به آن بیافزایید و بعد قارچ های خرد شده را به این مواد اضافه کنید.

بعد کمی آویشن به کل مواد اضافه کنید بعد از پخت کافی، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شود و بعد به آن پنیر موزارلا را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

در این مرحله خمیر نان آماده شده را به چونه های پنجاه تا شصت گرمی تقسیم کنید و دوباره به مدت یک ربع استراحت دهید و بعد روی میز کار خود را آردپاشی کنید.

سپس چونه ها را با وردنه باز کنید و از مواد میانی داخل و وسط خمیر قرار دهید و بعد خمیر را رول یا به صورت گرد ببندید.

 

برای مشاهده مقاله خواص کنجد کلیک کنید.

 

توجه کنید که حتما فر را از قبل گرم کنید و همین طور سینی فر را از قبل چرب کنید. خمیرهای آماده شده را در سینی فر با فاصله از هم بچینید و و روی آن ها را به مدت نیم ساعت تا پنجاه دقیقه با نایلون بپوشانید.

اجازه دهید که خمیرها کاملا استراحت کنند، بعد روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کنید و رویش کنجد بپاشید.

خمیر های آماده شده را به مدت نیم ساعت با درجه حرارت 160 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

حالا نان مرغ خانگی خوشمزه ما آماده خودن است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *