طرز تهیه نان زردآلو خانگی

طرز تهیه نان زردآلو خانگی

طرز تهیه نان زردآلو

طرز تهیه نان زردآلو خانگی خیلی آسان می باشد. نان زردآلو یک نان خوشمزه و مقوی است که سرشار از فیبر می باشد.
نان زردآلو یک نان حجیم است و جزو نان های صبحانه به حساب می آید. میوه زرد آلو منبع خوبی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود.

این میوه ی مفید به سلامتی چشم‌ ها، دهان ، مو ، پوست بدن کمک می‌کند و نقش مبارزه با عفونت ‌ها در بدن را به عهده دارد.

این نان بخاطر وجود زردآلو طعم بسیار لذیذی دارد. در تهیه این نان خوشمزه از برگه هم به جای زردآلو می توان استفاده کرد.

 

شما می توانید به سادگی از آموزش این نان زردآلو خانگی خوشمزه در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و آن را تهیه کنید.

 

طرز تهیه نان زردآلو خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان

 

1 آرد 5 پیمانه
2 خمیر مایه فوری 3 قاشق غذاخوری
3 روغن مایع 1 پیمانه
4 شکر نصف پیمانه
5 شیر 1 پیمانه
6 وانیل به اندازه سر قاشق چایخوری
7 تخم مرغ 3 عدد
8 نمک ، فلفل سیاه ،زردچوبه به مقدار لازم

 

مواد میانی نان

 

1 زردآلو 12 عدد
2 کره 30 گرم
3 شکر 4 قاشق غذاخوری
4 گلاب 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان زردآلو خانگی خوشمزه

برای تهیه نان زردآلو ابتدا باید خمیر را تهیه کنیم. برای این کار در یک کاسه بزرگ آرد ، خمیر مایه، شکر و وانیل را می ریزیم و مخلوط می کنیم.

سپس وسط کاسه را گود می کنیم و روغن ، تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.

در حین کار اگر خمیر به دست چسبید مقداری آرد به آن اضافه می کنیم. بعد خمیر را کمی ورز می دهیم و به مدت نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

تهیه مواد میانی نان

برای تهیه مواد میانی زرد آلو ها را برش داده و در یک ماهیتابه با کره ای که داریم کمی تفت می دهیم.

وقتی زردآلو ها به حالت مارمالادی درآمدند شکر را به آن اضافه می کنیم و مجدد کمی تفت می دهیم.

وقتی آب زرد آلو ها کمی کشیده شد آن را از روی حرارت بر میداریم و کنار می گذاریم.

 

برای مشاهده مقاله خواص  فلفل سیاه   کلیک کنید.

 

پخت نان زردآلو

مقداری از خمیر را بر میداریم و با وردنه باز می کنیم و به شکل دلخواه کف سینی فر قرار می دهیم.

در این دستور کناره های خمیر را با چاقو برش می دهیم تا بتوانیم خمیر را به صورت ضربدی ببندیم.

مواد میانی را روی خمیر ریخته خمیر را می بندیم. با استفاده از زرده تخم خمیر را رومال می کنیم.

سینی را در فری که از قبل گرم شده در دمای 175 درجه به مدت تقریبی 30 درجه قرار می دهیم تا بپزد. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *