طرز تهیه نان پریتزل آلمانی

طرز تهیه نان پریتزل آلمان خوشمزه

طرز تهیه نان پریتزل آلمان

طرز تهیه نان پریتزل آلمان راحت و در فر می باشد، این نان یکی از معروفترین نان های کشور آلمان است. این نان از داخل بافتی نرم دارد ولی روی آن سخت و نسبتا قهوه ای رنگ می باشد.

نان پریتزل مناسب وعده صبحانه و پیش غذا می باشد، روی این نان کنجد می پاشند.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و با تهیه نان پریتزل آلمان همراه ما باشید.

 

طرز تهیه نان پریتزل آلمانی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان پریتزل آلمان

 

1 کره چهار قاشق غذاخوری
2 آرد دو و یک چهارم لیوان
3 شیر ولرم یک فنجان
4 خمیر مایه بیست گرم
5 نمک دریا به مقدار لازم
6 جوش شیرین به میزان لازم
7 شکر قهوه ای سه قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان پریتزل آلمان

در ابتدا شکر، خمیر مایه را داخل یک فنجان شیر ولرم بریزید و با هم مخلوط کنید و روی آن را نعلبکی بگذارید. اجازه دهید خمیر مایه به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگتر شکر قهوه ای را به همراه یک لیوان از آرد بریزید و با هم مخلوط کنید. بعد از اینکه خمیر مایه در شیر ولرم به عمل آمد، آن را به این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

سپس کره به دمای محیط  رسیده را به این مواد بیافزایید و حسابی با هم مخلوط کنید. در این مرحله بقیه آرد و نمک را به کل مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

توجه کنید که آرد را کم کم اضافه کنید تا چسبندگی خمیر کم شود. سپس روی خمیر بدست آمده را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ساعت در محیطی گرم بماند تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود.

بعد از استراحت کافی خمیر، خمیر را بردارید و روی میز کار خود را آردپاشی کنید. خمیرها را به چونه های کوچک تقسیم کنید و با وردنه هر چونه را باز کنید.

سپس خمیرها را مانند یک طناب نازک شکل دهید و بعد آن را به شکل حرف U انگلیسی در بیاورید. بعد دو سر خمیر را از هم رد کنید و بعد دو سر رده شده را به هم گره بزنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

سپس دو سر را با گره ای در وسط روی قسمت پایینی خمیر برگردانید. در این مرحله مقدار یک سوم لیوان جوش شیرین را با سه چهارم لیوان آب گرم مخلوط کنید.

سپس خمیر های آماده شده را یکبار داخل این محلول بزنید و در داخل سینی فر با فاصله از هم بچینید و یا برای رومال کردن آن حتی می توانید فقط کره روی خمیر ها بمالید و یا اگر دوست دارید که نان ها شیرین شوند.

شما می توانید دو قاشق شکر را با دو قاشق آب و کمی روغن مخلوط کنید و روی نان ها رومال کنید. این نان را به مدت یک ربع با درجه حرارت 22 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

بعد از پخت نان ها می توانید دوباره کمی کره ذوب شده روی نان ها بمالید.

حالا نان پریتزل آلمانی خوشمز ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *