طرز تهیه نان فوگاس
طرز تهیه نان فوگاس خوشمزه
طرز تهیه نان فوگاس به سادگی تهیه نان های دیگر است. این نان خوشمزه یک نان فرانسوی است. نان فوگاس معمولا مخصوص منطقه پروانس فرانسه بوده اما امروزه در مناطق دیگر هم تهیه و یافت میشود.
در تهیه این نان از زیره ، زیتون ، شوید، گوجه خشک و انواع سبزی های معطر استفاده می شود. این نان تنوع و دستور های پخت متفاوتی دارد.
نان فوگاس را در بعضی مواقع به شکل خوشۀ گندم در میآورند. به همین خاطر ظاهر این نان بسیار جذاب به نظر می رسد.
به شما پیشنهاد می کنیم با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و تهیه این نان فوگاس خوش طعم را تجربه کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه نان فوگاس
1 | آرد | ۳۳۵ گرم |
2 | خمیر مایه فوری | ۱/۴ قاشق چایخوری |
3 | آب | ۱۸۵ گرم |
4 | روغن زیتون | بیست گرم |
5 | رب گوجه فرنگی | ۳/۴ قاشق غذاخوری |
6 | آویشن، ریحان، ترخون ، رازیانه | به مقدار لازم |
7 | نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
8 | مخلوط گوجه خشک و زیتون | ۱۵۰ گرم |
مواد لازم برای تهیه خمیر ترش
1 | خمیر مایه فوری | ۱/۴ قاشق غذاخوری |
2 | آرد و آب هر کدام | ۱۶۵ گرم |
طرز تهیه نان فوگاس فرانسه
برای تهیه نان فوگاس ابتدا خمیر ترش را آماده می کنیم. در یک ظرف آرد، خمیر مایه فوری و آب را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
روی ظرف را می پوشانیم یا درب آن را می گذاریم و به مدت ۲ ساعت به آن استراحت می دهیم.
بعد از زمان استراحت، آب را به خمیر ترش اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. بعد مخلوط آرد و خمیر مایه را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
سپس نمک را به مواد اضافه می کنیم و دوباره کمی هم می زنیم تا یک خمیر با بافتی یکدست بدست بیاید.
بعد گوجه خشک شده، زیتون های بدون هسته خرد شده، سبزی های معطر، رب گوجه فرنگی، و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و این ترکیب را خوب هم می زنیم.
یک کیسه فریزر روی ظرف می کشیم و به مدت 2 ساعت و نیم به خمیر استراحت می دهیم. بعد از خمیر به اندازه ۳۰۰ گرم چانه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه به آن دوباره استراحت می دهیم.
برای مشاهده مقاله خواص آویشن کلیک کنید. |
برای فرم دهی به خمیر ، آن را در سینی فر به شکل مثلث باز می کنیم و با چاقو برش می دهیم. سپس خمیر را مجدد به مدت ۱ ساعت و نیم استراحت می دهیم.
فر را از قبل گرم می کنیم و آن را در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم. یک ظرف آب گرم داخل فر می گذاریم.
سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. برای طعم بهتر نان وقتی نان پخته شد و هنوز داغ بود، روی آن روغن زیتون ، نمک دانه درشت و یا کنجد می ریزیم.
نوش جان.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.