سوفله یونانی

طرز تهیه سوفله یونانی

طرز تهیه سوفله یونانی خوشمزه

تهیه این غذا بسیار ساده است و در بین یونانی ها بسیار پرطرفدار و محبوب می باشد. این سوفله در مدت زمان خیلی کمی آماده می شود.

شما می توانید این سوفله خوش طعم و خوش عطر را تهیه کنید و در مجالس و مهمانی های خود سرو کنید و لذت ببرید.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و تهیه این سوفله یونانی لذیذ را تجربه کنید و نوش جان کنید.

 

سوفله یونانی

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوفله یونانی

 

 

1 سیر خرد شده یک حبه 
2 پیاز خرد شده یک عدد
3 گوشت چرخ کرده  نیم کیلو
4 ماکارونی تیکه ای سیصد گرم
5 پنیر پیتزا دویست و پنجاه گرم
6 نمک،فلفل سیاه ، زردچوبه به مقدار لازم
7 رب گوجه فرنگی  دو قاشق غذاخوری
8 کره دو قاشق غذاخوری
9 روغن مایع یک قاشق غذاخوری
10 پنیر پارمزان به مقدار لازم
11 شیر یک لیوان
12 آرد دو قاشق غذاخوری
13 تخم مرغ دو عدد

 

دستور پخت سوفله یونانی

برای تهیه این سوفله ابتدا در یک تابه پیازه خرد شده را با روغن کمی تفت می دهیم و به آن زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

سپس سیرهای خرد شده را هم به تابه می افزاییم و بعد از کمی تفت نیم کیلو گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و این مواد را ترکیب می کنیم.

بعد از آن نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و این ترکیب را هم می زنیم و در آخر در تابه آب می ریزیم  تا گوشت خوب بپزد.

سپس ماکارونی را در یک قابلمه که آب آن به جوش آمده همراه با کمی روغن و نمک اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی نرم شد آن را خارج کرده آبکشی می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات زردچوبه 

 

تهیه سس سوفله

برای تهیه این سس سفید خوشمزه در تابه بزرگ دیگر کره را می اندازیم و آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم و در آخر شیر را اضافه می کنیم.

این ترکیب را خوب هم می زنیم تا یکدست شوند و بعد از آن پنیر پارمزان را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله ماکارونی آبکش شده را به تابه اضافه می کنیم.

مواد را خوب هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم و بعد از تقریبا ده دقیقه تخم مرغ را به ماکارونی اضافه می کنیم و هم می زنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

در آخر قالب دلخواه خود را کمی چرب کرده و مقداری از مواد ماکارونی را می ریزیم و روی آن یک لایه گوشت و به همین ترتیب این روش را ادامه می دهیم.

سپس روی سطح سوفله پنیر پیتزا می ریزیم و روی آن فویل می کشیم تا برای پخت آماده شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات تخم مرغ 

 

مدت زمان پخت

قالب را در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می پزیم و برای طلایی شدن سطح روی آن با شعله های بالایی فر، فویل را بر می داریم و قالب را به مدت ده دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم.

سوفله خوشمزه یونانی ما آماده سرو می باشد. نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *