قنبر پلوی شیرازی

طرز تهیه قنبر پلو خوشمزه و مخصوص شیرازی ها

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی

قنبر پلو شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و آسان می باشد که با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود.

در این پلو خوشمزه و مجلسی از گوشت چرخ کرده و گردو و کشمش پلویی استفاده شده است و طعم بسیار عالی دارد.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و با این دستور پخت ساده قنبر پلوی شیرازی  همراه ما باشید.

 

قنبر پلوی شیرازی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 کشمش پلویی نصف لیوان
2 برنج آبکش شده  چهار لیوان
3 گوشت چرخکرده  دویست یا سیصد گرم
4 گردو خرد شده  نصف لیوان
5 پیاز خرد شده و رنده شده  دو عدد
6 رب انار و زعفران دم کرده  به مقدار لازم
7 آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
8 نمک ، فلفل سیاه ،زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی با روشی آسان

 

مرحله اول

در ابتدا گوشت چرخکرده را در یک ظرف بریزید و بعد به آن آرد نخودچی و پیازه خرد و یا رنده شده آب گرفته شده را همراه با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه   اضافه کنید و باهم حسابی مخلوط کنید و با دست کمی ورز دهید.

 

مرحله دوم

گوشت های ورز داده شده را قل قلی کنید و بعد درتابه کمی روغن بریزید و آن ها را تفت دهید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله سوم

در  تابه ای دیگر ، یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود و بعد کشمش پلویی و گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 

مرحله چهارم

در این مرحله ، گوشت های قل قلی سرخ شده را به پیازها اضافه کنید و بعد رب انار و زعفران دم کرده را بیافزایید و باهم مخلوط کنید و دوباره کمی تفت دهید و کنار بگذارید.

 

برای مشاهده مقاله خواص  فلفل سیاه   کلیک کنید.

 

مرحله آخر

یک قابلمه بردارید در کف آن روغن بریزید و در صورت دلخواه یک ردیف سیب زمینی بچینید و بعد یک لایه از برنجی که از قبل آبکش کردید روی آن بریزید و بعد لایه دوم را از مواد گوشتی که آماده کردید بریزید و همین روش ادامه دهید تا مواد و برنج شما تمام شود.

 

سپس آن را روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید تا دم بکشد ، شما می توانید کمی از مواد را کنار بگذارید و بعد از پخت برای تزیین استفاده کنید.

تزیین و سرو

بعد از اینکه پلوی شما دم کشید ، پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و بعد از مواد آماده شده ای که لابه لای پلو دادید روی آن بریزید و آن را با کمی برنج زعفرانی تزیین و سرو کنید.

حالا قنبر پلوی شیرازی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *